Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Zauwazyliscie jak na lubin.pl promuja Cybulskiego? zapomnieli juz o lesniczowce i tworza z niego polityka numer jeden w tym miescie... Dno.
Co drugi artykul to jego nazwisko, to samo w innych dzialach przykladowo w dziale telewizyjnym (te cale rozmowki) brakuje kilku niewygodnych urzedowi politykow... Żenada.
www.lubin.pl <--- merytorycznie, wizualnie , dziennikarsko... DNO
szkoda gadac.
Co drugi artykul to jego nazwisko, to samo w innych dzialach przykladowo w dziale telewizyjnym (te cale rozmowki) brakuje kilku niewygodnych urzedowi politykow... Żenada.
www.lubin.pl <--- merytorycznie, wizualnie , dziennikarsko... DNO
szkoda gadac.
Weteran

lubin.pl to nic, co się działo w mieście... Padaka...
to niestety swiadczy o głupocie wyborcow z miasta Lubina, czy rejonu wyborczego wogule, zeby wybrac takiego czlowieka jak pan C. (nie bede nazywał go tak jak by nalezalo o nim powiedziec, zeby cenzura mnie znowu nie wycieła).Mistake pisze:I dzięki temu, jeden z najgorszych i najleniwszych posłów V kadencji wszedł po raz drugi. Absolutnie nie jestem za PiSem, ale o wiele lepiej byłoby dla wszystkich, gdyby do Sejmu dostał się pan Madziarczyk zamiast leśnika.
Oczywiscie na drugim krańcu jest pan Schetyna, ktorego szczerze nie lubie.
Weteran

Niestety kampanie wygrywa się za pomocą ilości kolorowych baloników, gadżetów, ulotek, plakatów, billboardów, miejsca na liście, konszachtów z warszawką, itp..
Wkurza mnie to, i warto coś zmienić, działać jest ciężko - ale uświadomienie choćby paru osób w kwestii działania mechanizmu wielkiej polityki już coś daje...
A najważniejsze to na początek samemu nie dać się pokonać obłudzie i specom od' wizerunku', tylko myśleć niezależnie - za siebie.
Oto takie moje przemyślenie - pozdrawiam.
Wkurza mnie to, i warto coś zmienić, działać jest ciężko - ale uświadomienie choćby paru osób w kwestii działania mechanizmu wielkiej polityki już coś daje...
A najważniejsze to na początek samemu nie dać się pokonać obłudzie i specom od' wizerunku', tylko myśleć niezależnie - za siebie.
Oto takie moje przemyślenie - pozdrawiam.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość