Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran
@polar21
polar21 pisze:Poniewaz wladca mioteł postanowil sobie zamknac temat - trzeba go kontynuować w nowym watku....
Moderator wg mnie zrobił to słusznie, bo zaczynało lecieć "mięso", a od osobistych przytyków jest priv, albo jakaś ustawka w realu.

Co do "władcy mioteł" to ciesz się drogi kolego, że on jest i mu się chce poświęcać swój czas, aby był porządek, i aby nam się w miarę wygodnie dyskutowało.

@do wszystkich zainteresowanych

Wkurza mnie to lecenie na moderatora od paru osób na forum, jasne - one zrobiłyby wszystko lepiej... jasne... tyle że jak padła propozycja robienia czegokolwiek (np. czegoś dla tego forum) w Inicjatywie.. itp.. to wśród krytykantów chętnych nie było..

Wątpię też, aby nasi krytykanci zechcieli tak naprawdę objąć stanowisko moderatora i poświęcać swój czas na pilnowanie forum, łatwiej narzekać.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Hayal »

No to przynajmniej mogę Dale Cooperowi odpowiedzieć, bo wtedy nie zdążyłam... :jezyk:
Tak więc drogi Dale... chodzi mi o to, że mi za to, że według TYLKO Ciebie i if_ony moje linki były SPAMEM i dałeś mi za to ostrzeżenie i mało tego, myślałeś nad jeszcze innym rozwiązaniem, jakim - dobrze oboje wiemy... A jak dochodzi do tego, że ktoś kogoś obraża, to reakcji z Twojej strony nie widać... nooo poza ostatnim zamknięciem tematu, który został reaktywowany :D
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

Hayal po co drążysz zamknięty temat?

Słuchaj, wykaż się na forum przez jakiś czas, pomóż w czymś, zdobądź zaufanie użytkowników i zgłoś swoją kandydaturę na stanowisko moderatora któregoś z działów.

Proste?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Drążę temat tylko i wyłącznie z tego względu, że Dale jest niekonsekwentny... osobiście uważam, że bardzo dobrze, że nie lekceważy tego forum, ale niech będą jakieś priorytety w dawaniu ostrzeżeń itp., bo inaczej będą spory...

pozdrawiam ;)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Oj aż tak cię boli to ostrzeżenie???
Naprawdę gdybym ja miał się wkurzać o każdą poprawkę, każdą uwagę moderatorów, każdy mój wykastrowany post...... no to chyba bym trafił do wariatkowa dawno... co? myślisz, że moje posty też tak zawsze przechodziły bez bólu?

Naprawdę czas zapomnieć i zrobić coś konstruktywnego.

A jeśli uważasz, że możesz być bardziej konsekwentna niż Dale - proszę bardzo - działaj i zostań przynajmniej równie dobrym moderatorem w przyszłości,

a na osoby uczciwe, sprawiedliwe, konsekwentne i chętne do działania tu i teraz czeka też nasza Inicjatywa :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

@polar21

na pierwsze odpowiem Ci tak jak Hayal:

Słuchaj, wykaż się na forum przez jakiś czas, pomóż w czymś, zdobądź zaufanie użytkowników i zgłoś swoją kandydaturę na stanowisko moderatora któregoś z działów.

Będziesz bardziej obiektywny niż Dale?

po drugie:

hmm, Hayal to nie Pan, obawiam się :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

hodzi mi o to, że mi za to, że według TYLKO Ciebie i if_ony moje linki były SPAMEM i dałeś mi za to ostrzeżenie i mało tego, myślałeś nad jeszcze innym rozwiązaniem, jakim - dobrze oboje wiemy... A jak dochodzi do tego, że ktoś kogoś obraża, to reakcji z Twojej strony nie widać... nooo poza ostatnim zamknięciem tematu, który został reaktywowany
Po pierwsze, dostałaś ostrzeżenia przy postach i nie skutkowało. Ile razy można prosić.

Po drugie, polar dostał ostrzeżenie, a później temat został zamknięty.

Jeszcze jakieś pytania?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: obserwator »

Nasuwa się takie pytanie...czy trzeba robić coś konstruktywnego na forum...? Co niektórzy niemal tego wymagają....To jest jakieś chore...
Pozdrawiam
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Ci "niektórzy" wymagają tego tylko od największych krzykaczy i krytykantów

, Powiem wprost - potraficie panowie (i panie) krytykanci tylko kłapać szczęką, ale nic konstruktywnego z tego nie wynika. A może w koącu coś wyniknie? Co? Skoro aż tam wam źle, skoro to wszystko jest aż tak chore, skoro aż tak was energia rozsadza do działania - to, kurka, zróbcie coś! Zmieącie coś! Stwórzcie coś! Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Żeby nam się tu kolejna masakra nie rozwinęła...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Dale Cooper pisze:Żeby nam się tu kolejna masakra nie rozwinęła...
no... oby nie taka teksańska, piłą mechaniczną...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

albo co gorsze taka masakra:

Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Hayal - to zdecydowanie NIE Pan... ;] chyba sobie nick zmienię... ;] chociaż to tureckie słowo ma tak piękne znaczenie... :jezyk:

@Dale... - polemizowałabym, ale faktycznie szkoda to ciągnąć i się kłócić ;]

Pozdrawiam.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran
ciesz się drogi kolego, że on jest i mu się chce poświęcać swój czas, aby był porządek, i aby nam się w miarę wygodnie dyskutowało. Co z tego ze poswieca swoj czas skoro jest nieobiektywny. Wiec moze jednak lepiej zeby go jednak nie mial za duzo lub w ogu

le.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Staram się być jak najbardziej obiektywny, ale niestety nie zawsze to wychodzi tak, jakby ktoś to chciał widzieć.

Co do ostrzeżeń i tak jestem łagodny, ktoś naprawdę musi mi zajść za skórę albo zrobić coś beznadziejnego, żeby je dostać.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM