Nowy(a) na forum

Witam serdecznie
Zwracam się do wszystkich osób które miały jakikolwiek kontakt z firmą z Lubina z branży samochodowej " auto handel - bortrans " o jakiekolwiek opinie na temat tej firmy .
mianowicie mam taki problem istnieje dla mnie możliwość współpracy z tą firmą i wydaje się to być dla mnie opłacalne lecz wiadomym jest że w tej sytuacji musi być jakiś haczyk no i tym haczykiem jest pewne ryzyko które muszę ponieść oraz to że firma ta nie istnieje zbyt długo na rynku i to też daje jakieś obawy . Dlatego bardzo proszę o opinie osób które miały kontakt z tą firmą sprowadzającą auta .
dziękuję i pozdrawiam . Mietek z poznania .
Zwracam się do wszystkich osób które miały jakikolwiek kontakt z firmą z Lubina z branży samochodowej " auto handel - bortrans " o jakiekolwiek opinie na temat tej firmy .
mianowicie mam taki problem istnieje dla mnie możliwość współpracy z tą firmą i wydaje się to być dla mnie opłacalne lecz wiadomym jest że w tej sytuacji musi być jakiś haczyk no i tym haczykiem jest pewne ryzyko które muszę ponieść oraz to że firma ta nie istnieje zbyt długo na rynku i to też daje jakieś obawy . Dlatego bardzo proszę o opinie osób które miały kontakt z tą firmą sprowadzającą auta .
dziękuję i pozdrawiam . Mietek z poznania .
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Jak mógłym prosić i zająć Panu chwilkę czasu to prosiłbym o nr. telefonu do Pana . Na adres e-mail mietekpoznan@wp.pl .
Dziękuję i pozdrawiam Mietek .
Dziękuję i pozdrawiam Mietek .
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam. A ja w odmiennej sprawie, szukam osób oszukanych przez "firmę" bortrans wzieli zaliczkę za auto i znikneli. Chcę złożyć zawiadomienie na Policję i zastanawiam się ile osób bakich jak ja zostało nabranych na tą nazwę firmy i pana Przemysława Borka ?! Proszę o kontakt na email zenit29@wp.pl
Weteran

Czyżby konkurencja?
Informacje
Google [Bot] » 2 gości