Chyba ze patrzę i nie widzę jest tylko odnośnik do jakiegoś chatu który jest w budowie.
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
W nowej wersji strony www.lubin.pl zniknął odnośnik do naszego kochanego forum
Chyba ze patrzę i nie widzę jest tylko odnośnik do jakiegoś chatu który jest w budowie.
Stały bywalec

Administrator

Maniak

co do pyskówek to fakt, unika się też sytuacji z groźbami, problem z tym że wycina się też niewygodne wypowiedzi, a to już pachnie cenzurą.
myślę że link wróci na stronkę oficjalną (czego życzę) ale jeśli nie to może faktycznie lepiej związać się z elubin i dodatkowo dać odnośnik na www.powiat-lubin.pl. zresztą niema nigdzie bardziej rozwiniętego forum w temacie Lubina jak forum.Lubin.pl więc to te portale informacyjne zadbać o to by u nich był odnośnik do forum a tutaj odnośnik do ich portalu. wzajemnie można sobie pomóc a na pewno nie można zaszkodzić.
myślę że link wróci na stronkę oficjalną (czego życzę) ale jeśli nie to może faktycznie lepiej związać się z elubin i dodatkowo dać odnośnik na www.powiat-lubin.pl. zresztą niema nigdzie bardziej rozwiniętego forum w temacie Lubina jak forum.Lubin.pl więc to te portale informacyjne zadbać o to by u nich był odnośnik do forum a tutaj odnośnik do ich portalu. wzajemnie można sobie pomóc a na pewno nie można zaszkodzić.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran

tomi zawsze komuś pachnie cenzurą. TKoś o kimś napisze "dupek" wycinam, a następnego dnia okazuje się, że jestem komuchem, betonem i łamię wolność wypowiedzi. Niestety wszystkim na raz nie dogodzisz.
Wracając do linka, to dostałem taki tekścik od zaprzyjaźnionej pani redaktir:
"Pani Redaktor (14-09-2007 20:18)
dzwonilam dzisiaj do um
i bedzie link do forum
tylko nasz grafik zrobi banerek do tego
takze obiecuje ze w przyszlym tygodniu bedzie
po prawej takie przerywnik jak np TVL"
Wracając do linka, to dostałem taki tekścik od zaprzyjaźnionej pani redaktir:
"Pani Redaktor (14-09-2007 20:18)
dzwonilam dzisiaj do um
i bedzie link do forum
tylko nasz grafik zrobi banerek do tego
takze obiecuje ze w przyszlym tygodniu bedzie
po prawej takie przerywnik jak np TVL"
Maniak

JasioJasio, zgadza sie, "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził" jednak nie żebym się żalił tylko na moje komentarze, które są może bolesne dla "pewnych osób" ale staram sie nie być ani wulgarny ani obraźliwy. jak się okazuje nie tylko mnie dotyczy wycinianie merytorycznych ale nie po linii politycznej postów przykład
co do info to dobrze że forum wróci na oficjalną stronkę ale warto byłoby zalinkować też eLubin i powiat-Lubin zawsze to poszerzenie potencjalnego grona forumowiczów
cezix, Próbowałem pisać komentarz na stronie www, ale admin mnie ocenzurował..
co do info to dobrze że forum wróci na oficjalną stronkę ale warto byłoby zalinkować też eLubin i powiat-Lubin zawsze to poszerzenie potencjalnego grona forumowiczów
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Mysle, ze nie jest tak zle z tym forum, najwiecej ludzi bylo tutaj kilka dni temu, mimo ze od kilku tygodni nie ma linku ze strony miejskiej. Poprzedni rekord padl chyba z rok temu. Szkoda tylo, ze tak malo ludzi sie udziela
.
pozdrawiam
pozdrawiam
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość