Przepraszam Cię Nevil, rozbroiłeś mnie, ale w sumie nie spodziewałem się bardziej inteligentnego posta Twojego autorstwa, lepiej dalej spółkuj z bocianami..to takie pasjonujące...NEVIL pisze:Soprano,pbonja, Azius, observer
Im bardziej tępy krytyk, tym ostrzejsza krytyka
Zapiszcie sobie tę sentencję flamastrem na kartce papieru, powieście nad wyrkiem i codziennie z rana obowiązkowo czytajcie. Być może z czasem coś się Wam w ,,łebach" rozjaśni. Ale gwarancji dać nie mogę, bo przypuszczalnie Wasze IQ nie przekracza temperatury ciała .
Od razu zaznaczam, że na wypowiedzi w/w nie odpowiadam.
Bywalec

Jest takie przyslowie: "Mowa jest srebrem, milczenie zlotem", Nevil czasami naprawde lepiej sie nie odzywac, szczegolnie jak sie nie ma nic do powiedzenia.NEVIL pisze:Soprano,pbonja, Azius, observer
Im bardziej tępy krytyk, tym ostrzejsza krytyka
Zapiszcie sobie tę sentencję flamastrem na kartce papieru, powieście nad wyrkiem i codziennie z rana obowiązkowo czytajcie. Być może z czasem coś się Wam w ,,łebach" rozjaśni. Ale gwarancji dać nie mogę, bo przypuszczalnie Wasze IQ nie przekracza temperatury ciała .
Od razu zaznaczam, że na wypowiedzi w/w nie odpowiadam.
Nie odpowiadaj na ten post, mysle ze tak bedzie lepiej dla ciebie i dla wszystkich.
pozdrawiam
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Widac chlopaki traktuja to forum jako cos powaznego..heheheSoprano pisze:
To forum jest, jak sugeruje nazwa oficjalnym forum Lubina, nie jest natomiast prywatna wlasnoscia pana Realisty, Dale Cooper
w w/w watku napisal, ze polskie znaki nie sa tu obowiazkowe. Natomiast dzielenie uzytkownikow na "MY" i "WY" jest conajmniej nie na miejscu.
Azius pisze:Dale no co Ty? Przeciez miasz miotly, czyli jestes kims waznym tutaj.
Weteran

eot
Ostatnio zmieniony 26 sie 2007, 15:50 przez realista, łącznie zmieniany 2 razy.
Nowy(a) na forum

realista, moze po prostu napisz, zeby nie karmic trolli i bedzie po klopocie? 
A z tego co pisales o tym calym 'trollowaniu', to zdaje ie sam krecisz sie w kolko, bo co spojrze na twoje posty, to albo eot albo 'do not feed...' ;D i tak w kolo macieja...
Nevil, a co do tej krytyki i krytykow to nie zgadzam sie. Zbytnie uogolnienie, nie mozna tak generalizowac. Wg mnie nie masz racji. Ja tez moge napisac, ze jestes taki czy inny, bo od dluzszego czasu podgladasz bociany. Gdyby tak generalizowac jak Ty to zrobiles, to moznaby dojsc do strasznych konkluzji nt Ciebie i bockow, ale jakich to juz nie wypada mi pisac.
Pozdrawiam.
A z tego co pisales o tym calym 'trollowaniu', to zdaje ie sam krecisz sie w kolko, bo co spojrze na twoje posty, to albo eot albo 'do not feed...' ;D i tak w kolo macieja...
Nevil, a co do tej krytyki i krytykow to nie zgadzam sie. Zbytnie uogolnienie, nie mozna tak generalizowac. Wg mnie nie masz racji. Ja tez moge napisac, ze jestes taki czy inny, bo od dluzszego czasu podgladasz bociany. Gdyby tak generalizowac jak Ty to zrobiles, to moznaby dojsc do strasznych konkluzji nt Ciebie i bockow, ale jakich to juz nie wypada mi pisac.
Pozdrawiam.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Chłopaki, nie wtrącam się w wasze stosunki forumowe, prywatne czy jakiekolwiek inne, ale to już 4 strona wątku na forum. Czujecie się usatysfakcjonowani ciągnąc ten temat od prawie tygodnia i w sumie do niczego nie dochodząc?
Forum jest od dyskusji, racja bo pewnie ktoś zaraz by mnie tak skomentował. Wiem o tym doskonale, ale chyba mądrzejszym i lepszym sposobem by było wymienienie się numerami komunikatorów, albo umówienie się gdzieś w mieście i obgadanie całego tematu. Ten blisko tygodniowy temat rozwialibyście w ciągu godzinki. Założę się, że do jakiś wniosków dojdziecie i przestaniecie sobie dogryzać, bo takie coś jest niezdrowe.
Polecam, umówcie się, zróbcie sobie mini FL meeting i pogadajcie.
Pzdr.
Forum jest od dyskusji, racja bo pewnie ktoś zaraz by mnie tak skomentował. Wiem o tym doskonale, ale chyba mądrzejszym i lepszym sposobem by było wymienienie się numerami komunikatorów, albo umówienie się gdzieś w mieście i obgadanie całego tematu. Ten blisko tygodniowy temat rozwialibyście w ciągu godzinki. Założę się, że do jakiś wniosków dojdziecie i przestaniecie sobie dogryzać, bo takie coś jest niezdrowe.
Polecam, umówcie się, zróbcie sobie mini FL meeting i pogadajcie.
Pzdr.
Nowy(a) na forum

Zastanawiam sie jakie stosunki panuja na tym forum, daczego to ciagle my jestesmy ci zli. Vendro przeczytaj dokladnie moje posty i znajdz choc jeden, w ktorym konkretnie kogos obrazilem, w ktorym napisalem cos niestosownego pod adresem osoby, zawsze odnosilem sie tylko do wypowiedzi. Nigdzie nie nazwalem nikogo czyms (np. klonem co jakby nie bylo jest rzecza, burakiem itp.), nigdzie nie powiedzialem o kims ze jest glupkiem (wypowiedz o moim IQ). Napisalem raz proszac wszystkich o nieobrazanie ludzi, a tylko i wylacznie do odnoszenia sie do postow, ale jak sie okazalo to jest za trudne. Nie mozna prowadzic dyskusji aby nie zostac obrazonym. OK moze nasza dyskusja nie jest o gornolotnych rzeczch, a tylko i wylacznie pokazuje jak tutaj sa traktowani ludzie z zewnatrz.
My, czyli grupa nietrzymajaca wladze dostaje ostrzezenie i posty sa usuwane bez podania przyczyn, natomiast jezeli pod adresem kogokolwiek z nas puszczane sa wyzwiska to ok, no coz................... .
Zastanawiam sie jaki cel miala Twoja wypowiedz, jak ja traktowac?
My, czyli grupa nietrzymajaca wladze dostaje ostrzezenie i posty sa usuwane bez podania przyczyn, natomiast jezeli pod adresem kogokolwiek z nas puszczane sa wyzwiska to ok, no coz................... .
Zastanawiam sie jaki cel miala Twoja wypowiedz, jak ja traktowac?
Weteran

Widzisz vendro, wątpię żeby takie spotkanie cokolwiek dało ^^
Na pewno nie jak wyrzut, upomnienie czy, ostrzeżenie. Traktuj to jako propozycje lub dobrą rade i nie tylko dla Ciebie ale i innych "zamieszanych" w tą sprawęAzius pisze:(...)Zastanawiam sie jaki cel miala Twoja wypowiedz, jak ja traktowac?
Ilosc wpisow w obu topicach swiadczy ze taki temat w ktorym mozna by sobie wzajemie powrzucac jest potrzebny - wzajemne amimozje, polemika lezy wkoncu w ludzkiej naturze....a bedac na forum juz od jakiegos czasu widze ze co jakis czas dochodzi do sytuacji wzajemnego przerzucania sie wrzutami (sam mialem niedawno male starcie z niejakim wladcą mioteł z miasta LubWro, ale postanowiłem tego tematu dalej nie rozwijac)
No tak wszystko ladnie, temat ma mnostwo stron, ale ja odpowiedzi na swoje pytanie zadane na poczatku tej dyskusji nie otrzymalem.
Powtarzam je wiec, poniewaz Dale strasznie watki pokroil i juz sie sam zagmatwalem:
Dlaczego administratorzy pozbawiaja nas kawalow o mieszkancach Afryki, skoro jest calkiem spora ilosc forumowiczow chcacych takie kawaly czytac?
Czy sa jakies jasne zasady dotyczace tresci, ktore moga byc tu publikowane, czy tylko moderator (administrator) decyduje o tym co mozna, a co nie mozna?
Dobra oba pytania sa retoryczne i stanowia tylko mala prowokacje. I tu wlasnie sedno, nie rozumiem wszystkich, ktorym ten watek przeszkada. Przeciez to jest HYDEPARK, a z tego co widze nikt tu nie obrazil krolowej. Watek ma tytul "Dziwne przemyslenia etc." (dzieki Dale) i skoro ktos sobie ma ochote na dziwne przemyslenia (a nawet na trollowe koszmary Realista), to czemu ma sobie nie "przemyslac".
Po ilosci odpowiedzi i odwiedzin wyglada, ze "dziwnie" myslacych jest tutaj calkiem sporo. Nie wszyscy maja ochote politykowac, modrzyc sie w tematach na ktore nie maja pojecia, czy tym bardziej podgladac bociany.
Tak wiec szanowni administratorzy z calym szacunkiem (mowie to szczerze i bez podtekstu) jesli uwazacie, ze taki watek nie powinien tutaj istniec, podejmijcie odpowiednie kroki, ale prosze nie oczkujcie od nas tego zebysmy sie spotykali w miejscu, gdzie odleglosc do "rozmowcy" bedzie mniejsza niz dlugosc naszych ramion.
serdecznie pozdrawiam
P.S. Jeszcze raz przypominam, ze nie ja jestem autorem tego watku.
Powtarzam je wiec, poniewaz Dale strasznie watki pokroil i juz sie sam zagmatwalem:
Dlaczego administratorzy pozbawiaja nas kawalow o mieszkancach Afryki, skoro jest calkiem spora ilosc forumowiczow chcacych takie kawaly czytac?
Czy sa jakies jasne zasady dotyczace tresci, ktore moga byc tu publikowane, czy tylko moderator (administrator) decyduje o tym co mozna, a co nie mozna?
Dobra oba pytania sa retoryczne i stanowia tylko mala prowokacje. I tu wlasnie sedno, nie rozumiem wszystkich, ktorym ten watek przeszkada. Przeciez to jest HYDEPARK, a z tego co widze nikt tu nie obrazil krolowej. Watek ma tytul "Dziwne przemyslenia etc." (dzieki Dale) i skoro ktos sobie ma ochote na dziwne przemyslenia (a nawet na trollowe koszmary Realista), to czemu ma sobie nie "przemyslac".
Po ilosci odpowiedzi i odwiedzin wyglada, ze "dziwnie" myslacych jest tutaj calkiem sporo. Nie wszyscy maja ochote politykowac, modrzyc sie w tematach na ktore nie maja pojecia, czy tym bardziej podgladac bociany.
Tak wiec szanowni administratorzy z calym szacunkiem (mowie to szczerze i bez podtekstu) jesli uwazacie, ze taki watek nie powinien tutaj istniec, podejmijcie odpowiednie kroki, ale prosze nie oczkujcie od nas tego zebysmy sie spotykali w miejscu, gdzie odleglosc do "rozmowcy" bedzie mniejsza niz dlugosc naszych ramion.
serdecznie pozdrawiam
P.S. Jeszcze raz przypominam, ze nie ja jestem autorem tego watku.
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Nowy(a) na forum

Witam!
Takie dziwne przemyslenie (zgodnie z tematem)... Oficjalna strona, sory - portal, miasta lubin usunal ze swoich ram odnosnik do forum. Czyzby nie bylo ono juz oficjalne (ale czy kiedykolwiek bylo?)?
A moze cos sie komus z zarzadu miasta w nim nie podobalo? Ciekawe, co?
No i ciekawe kto za tym wszystkim stoi?
Ogolnie troche szkoda, bo pewnie spadnie liczba odwiedzin i czestotliwosc dolaczania sie nowych uzytkownikow.
Pozdrawiam.
Takie dziwne przemyslenie (zgodnie z tematem)... Oficjalna strona, sory - portal, miasta lubin usunal ze swoich ram odnosnik do forum. Czyzby nie bylo ono juz oficjalne (ale czy kiedykolwiek bylo?)?
Pozdrawiam.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości