Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Azius »

Dale no co Ty? Przeciez miasz miotly, czyli jestes kims waznym tutaj.

Pozdrawiam z wielkim usmiechem i macham reka.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pbonja »

APEL DO ADMINISTRATORA.
NIJAKI DALECOOPER WRO NIE JEST KIBICEM ZAGLEBIA (!!!), JEST Z WROCLAWIA I JEST MODERATOREM FORUM LUBINA. NIE WSZYSTKIE ELEMENTY UKLADANKI TU DO SIEBIE PASUJA...
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Dear Dale nie wycofuj sie w polowie watku, sam podales definicje slowa oficjalny, chodzi mi tylko aby uscislic zanczenie tego slowa. Chce sie tylko dowiedziec jak mam traktowac to forum.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

E.O.T.

dla niewtajemniczonych pomoc:
http://www.define.pl/termin,EOT,837.html

http://www.jakubw.pl/trolle/index.html

Obrazek

Nie karmcie trolli, nie dajcie się wpuścić w bezcelową dyskusję!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Te trolle to chyba Twoje hobby ;)
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

pbonja :) możesz mieć osobiste zastrzeżenia :) dla mnie na przykład moderator może mieszkać nawet w Manchesterze na Lloyd Street North tym bardziej, że akurat Dale Cooper dorastał w Lubinie. Osobiście mi to nie przeszkadza, sam prawie rok spędziłem we Wrocławiu, teraz bywam tam często jednak na codzień tutaj. Wielu ludzi po prostu opuszcza Lubin udając się na studia. Dwóch z Adminów zamieszkuje obecnie poza Lubinem ( czy na stałe nie wiem ), bo tak im się życie ułożyło od czasu powstania forum, jednak pochodzą z Lubina. Czy to komuś przeszkaza ? nie wiem, mi nie.

Oczywiście, każdy może wyrazić tutaj w kultularny sposób swoją opinie, zdanie, podyskutować itd. w końcu od tego jest forum.

Co do dyskuji ogólnej, ja jakoś nie kwapię sie, żeby wpłynąc na wody waszych dyskusji oczywiście możecie je kontynuować, wasza wola. To prawdopodobnie ostatni post jaki napiszę w tej sprawie. Wolał bym, abyście wnieśli trochę wkładu w forum, gdyby było to tyle postów, które poświęciliście ( mowię o wszyskich ), na te "kłótnie" pewnie było by fajnie :)

pozdrawiam all :)
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Realista,
nie rozumiem tu czegos.
Watek zalozyl Soprano i dyskusja na tym watku kreci sie wokolo tematu. Jedyna osoba, ktora wchodzi i troluje jestes ty, bo ni z gruszki i pietruszki walisz po oczach rysunkiem. Najpierw pomysl, potem pisz. Ma to sie mniej wiecej jak pytanie na innym watku jaki kupic aparat i twoja odpowiedz bardzo merytoryczna kup aparat ktory wpada do zupy.Bylo to nietrolowe, bardzo mile, na temat i z wielkim sensem. Jak nie masz nic ciekawego do dodania to czytaj i ucz sie pilnie.
Jestes juz nudny, bo nie masz nic do powiedzenia (chyba brak argumentow) a wtykasz sie wszedzie.

Tak mi sie przypomnialo z dziecinstwa, dlaczego ten co zawsze puscil baka to sie pierwszy pytal, kto puscil baka? Jak to mowi moje dziecko: ten co czuje to produkuje.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: pitreo79 »

A ja mam taką propozycję może ten temat przenieśc do działu "Pojedynki " ubaw niezły panowie co do racji to imho żadna ze stron nie ma racji tzn. ani GTM"grupa trzymajaca miotły" [celowo napisana bez polskich znaków] ani grupa Soprano i spółka czyli on sam i wszystkie jego wcielenia i osoby korzystające z podobnych sysytemów,przeglądarek itp. jedno co mi się podoba to tylko to że forum się trochę ożywiło w tym martwym wakacyjnym okresie, ale zamiast tej bitwy proponuję jakiś wspólny wypad na browarek pogadać spokojnie bo ta wojenka i tak do niczego nie doprowadzi, a może nawet jakiś plenerek foto, wiem właśnie z tego forum że pan Soprano i typy jemu podobne lubią ten sport może to jest jakieś rozwiązanie WASZYCH problemów, as am z chęcią na taką imprezkę bym się pisał.

ps. taki off na rozluźnienie tematu i poprawę humoru http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?p=28264#28264

ps.przepraszam za dokarmianie WAS trolli tzn.Soprani i spólka oraz GTM i pochodne

z pozdrowieniami śledczy forum pitreo79
Obrazek
K100D|DA 18-55|REVUENON 35/2,8|PORST 55/2,8|WELTBLICK 135/2,8|
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: pitreo79 »

Dale Cooper pisze:Jest pysznie, w KFC ^^
ale większość jest w LUB a nie we Wro a pan mimo że w rządzących to jeśli chodzi o terytorium to aktualnie jest w mniejszości :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Obrazek
K100D|DA 18-55|REVUENON 35/2,8|PORST 55/2,8|WELTBLICK 135/2,8|
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Dale, mam wrazenie, ze robisz sobie polewke z lubina, a sam triumfujesz, bo macie we wroclawiu kfc, a my tutaj nie ;)

Pitreo, uwazaj, bo nie wiadomo co grozi za dokarmianie trolli hehe ;) a jak to zobaczy nijaki kolega realista, to poczujesz jak potrafi dopiec repertuarem okrutnych super-zdjec i super-obrazkow trolli ;) A potem poskarzy sie do dalecooper wro i bedzie mega ostrzezenie ;)

Jakby sie ktos z moderatorow nie zorientowal, to ZARTUJE :)

Serdecznie pozdrawiam.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

eot
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

A gdzie obrazek? :D
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

realista pisze:http://www.jakubw.pl/trolle/index.html

Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce lub całkowitym zaprzestaniem działalności. W praktyce jednak rzadko do tego dochodzi, ponieważ na forum bardzo często znajdą się jakieś osoby, która będą jednak z trollem dyskutowały i tym samym zachęcały do kontynuacji działalności.

Nie karmcie trolli, nie dajcie się wpuścić w bezcelową dyskusję!

Z tego co wiem za posty nie na temat mozna dostac ostrzezenie, natomiast widze, ze w przypadku Realista zasady nie dotycza.

Chyba, ze to sa przemyslenia, a w takim razie moje gratulacje, ale wole jednak pismo obrazkowe.

pozdrawiam
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Soprano,pbonja, Azius, observer

Im bardziej tępy krytyk, tym ostrzejsza krytyka

Zapiszcie sobie tę sentencję flamastrem na kartce papieru, powieście nad wyrkiem i codziennie z rana obowiązkowo czytajcie. Być może z czasem coś się Wam w ,,łebach" rozjaśni. Ale gwarancji dać nie mogę, bo przypuszczalnie Wasze IQ nie przekracza temperatury ciała .

Od razu zaznaczam, że na wypowiedzi w/w nie odpowiadam.
Obrazek
odpowiedz

Informacje

Amazon [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM