Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

@andros
napisz kiedy ewentualnie ci pasuje, nie ma przeszkody byśmy się spotkali i pogadali jak będzie można

@tomi
w niedzielę późne popołudnie/wieczór lub nawet jeszcze dzisiaj jak proponował lieutenant,
może być Cogito, możemy też gdzieś podjechać np. na jakiś bilard (jestem teraz przeziębiony, i tak nie popiwkuję, więc mogę robić za kierowcę, a w ogóle to ilu nas w końcu będzie???)

termin, np. 19.00 dziś (piątek) lub w niedzielę?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

jak się tak będziemy zbierać to niewiele z tego wyniknie :(
w niedzielny ranek zerknę czy jest termin, mam nadzieje że jakiś będzie ... :)
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

spokojnie tomi, ufam że każdy spotka się kiedy będzie mógł, co można załatwimy internetowo,

a lepiej aby teraz działało konsekwentnie i z celem 5 odpowiedzialnych osób, niż 50 krzykliwych huraoptymistów którzy i tak nic nie wniosą (pikiet i blokowania dróg przecież urządzać nie będziemy!)

aha, tomi, wysyłałem ci na GG info ale bez odpowiedzi - twój nr. w profilu jest aktualny?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

no to jesteśmy dogadani w niedziele około 19 się spotkamy i zobaczymy co z tego wyniknie :)
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

jak bym mogl w czyms pomoc to dajcie znac
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

no świetnie, poczytaj nasze poprzednie posty i ewentualnie dopisz się w czym chciałbyś pomóc, co robić, (na pewno twoja pasja fotograficzna byłaby dla nas czymś cennym),
no i zapraszam ewentualnie na nasze spotkanie w niedziele na 19.00,
co do detali mój GG 1468799

a co do naszych spraw - będę miał do dyspozycji komercyjne konto www z wszelkimi niezbędnymi bajerami do ewentualnych roboczych celów, baza danych, itepe. na razie jest aktywna domena i subkonto http://www.lubin.albeo.eu gdzie będę umieszczał bieżące sprawy i listę pomysłów z forum

powrzucam na razie wstępne pomysły które się pojawiły... no i koniecznie linki do takich stron jak http://www.mancini.fotolog.pl/ :)
Poważnie, chciałbym podlinkować wszystkie fajne strony nawiązujące do Lubina - czy istnieje już gdzieś jakiś spis/katalog?
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

wskazówki co do edycji bazy pomysłów są wrzucone na: http://www.lubin.albeo.eu/

w miarę możliwości będę aktualizował www
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak