Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Nowy(a) na forum

Czy w Lubinie jest organizowane coś takiego jak Asg...!? Czy jest jakaś drużyna..!? Jeżeli tak to prosze o Kontakt..! Dla tych co niewiedza co to Asg to już tłumacze:
AIR SOFT GUN - jest to pewien rodzaj sportu, podobny do paintballa, z tą różnicą, że kulki do ASG nie mają w środku farby, więc nie pozostawiają śladu na ubraniu i dlatego fair play stoi tu na najwyższym poziomie. Dobra zabawa jest uzależniona od uczciwości każdego gracza
W Airsoft mogą się bawić wszyscy niezależnie od wieku (zalecamy ukończenie 15-16tu lat) i od płci (panie mile widziane). Bezwzględnym wymogiem jest także noszenie podczas zabawy okularów ochronnych, które wytrzymają strzał z najsilniejszej broni biorącej udział w rozgrywce (cena w granicach 30 złotych).
Można równierz nosić maski, ponieważ strzały w twarz, które też się zdarzają bywają bolesne...
Air Soft Gun (BB guns) - są wiernymi replikami broni palnych w skali 1:1, strzelającymi kompozytowymi kulkami o średnicy 6mm i 8mm oraz wadze od 0,11g do 0,88g
Jeżeli ktoś chce dowiedzieć sie coś wiecej to pisac..! :p
AIR SOFT GUN - jest to pewien rodzaj sportu, podobny do paintballa, z tą różnicą, że kulki do ASG nie mają w środku farby, więc nie pozostawiają śladu na ubraniu i dlatego fair play stoi tu na najwyższym poziomie. Dobra zabawa jest uzależniona od uczciwości każdego gracza
W Airsoft mogą się bawić wszyscy niezależnie od wieku (zalecamy ukończenie 15-16tu lat) i od płci (panie mile widziane). Bezwzględnym wymogiem jest także noszenie podczas zabawy okularów ochronnych, które wytrzymają strzał z najsilniejszej broni biorącej udział w rozgrywce (cena w granicach 30 złotych).
Można równierz nosić maski, ponieważ strzały w twarz, które też się zdarzają bywają bolesne...
Air Soft Gun (BB guns) - są wiernymi replikami broni palnych w skali 1:1, strzelającymi kompozytowymi kulkami o średnicy 6mm i 8mm oraz wadze od 0,11g do 0,88g
Jeżeli ktoś chce dowiedzieć sie coś wiecej to pisac..! :p
jak chcesz dam Ci kontakt do kolegi ma swoja grupę która chodzą na tzw. "strzelanki" bo jest kilka mniejszych grup w Lubinie nieraz wybierają się też na Raszówke na jakieś bunkry czy coś jak coś to pisz na gg ostatnio też bawili się z grupą z Polkowic 
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Nowy(a) na forum

Napisz do mnie na gg to pogadamy i dam Ci 
Weteran

są już dostępnie kulki ASG z farbą
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Nowy(a) na forum

No są kulki ASG z farbą...!! Rusek ty jesteś koles niezrozumiały niby ty masz kolege co chodzi na ASG jakoś on sie do mnie nie_odezwal, a ty mi nie_chcesz dac jego numeru GG..!! Ty TYLKO POSTY NABIJASZ>>!! POWODZENIA Czy jest w Lubinie drużyna Asg.!? Plz podajcie kontakt..! //Spokojnie bracie. Odezwij się //do Ruska na gg i poda Ci namiary, //w czym problem? //I nie krzycz tak na nas.
Dale Cooper
Dale Cooper
Ostatnio zmieniony 03 lip 2007, 21:14 przez Neccro, łącznie zmieniany 1 raz.
Co robie? przepraszam bardzo ja Ci próbuje pomóc a Ty mi z takim czymś wychodzisz
Jak dla mnie mogę mieć cały czas zero postów mam to gdzieś... A co do Ciebie to stwierdził, jesteś za młody jak dla nich i mieszkasz za daleko
a numerów gg nie rozdaje na prawo i lewo bez zgody osób
właśnie takimi postami udowadniasz swój wiek...
a numerów gg nie rozdaje na prawo i lewo bez zgody osób
właśnie takimi postami udowadniasz swój wiek...
Nowy(a) na forum

Czy jest ktoś na forum kto bawi się w ASG? (osoby powyżej 16 roku życia) i szuka grupy proszę o kontakt gg:9611357 poczta: rusek1990@gmail.com
W Lubinie jest już dość spora grupa osób więc zapraszamy do nas
W Lubinie jest już dość spora grupa osób więc zapraszamy do nas
Informacje
0 użytkowników » 1 gość