Stały bywalec

był w repertuarze i zniknął.. rozczarowanam.. oby "Obsługiwałem..." nie przepadł pod natłokiem Shreków 

Weteran

Stały bywalec

Weteran

Mnie też strasznie dziwi ten zabieg Muzy, bo już się napaliłem a ten film i miałem po prostu w weekend na niego pójść!
Podobnie ze Shrekiem.
Muza strzeliła sobie gola do własnej bramki - niestety ode mnie dostanie tylko 12zł zamiast 24 tego weekendu, z resztą podobnie jest u wielu osób.
Ja rozumiem, że Shrek popularny, ale jeśli ktoś by chciał pójść to 3 seanse by wystarczyły zamiast 5. I byłaby też okazja, by obejrzeć Ocean's 13.
Jeśli to wynika np. z tego, że dystrubotor wymówił umowę bądź coś podobnego to przepraszam.
Natomiast takie już mam odczucia
realisto, w chwili obecnej na torrentach jest jedynie kopia TeleSync, a to to raczej tylko dla wytrwałych lub/i potwornych skąpców
Hehe, poza tym oglądanie filmu w kinie to sama przyjemność. Niestety jeszcze półtora roku nim będziemy mogli przebierać w repertuarze 
Podobnie ze Shrekiem.
Muza strzeliła sobie gola do własnej bramki - niestety ode mnie dostanie tylko 12zł zamiast 24 tego weekendu, z resztą podobnie jest u wielu osób.
Ja rozumiem, że Shrek popularny, ale jeśli ktoś by chciał pójść to 3 seanse by wystarczyły zamiast 5. I byłaby też okazja, by obejrzeć Ocean's 13.
Jeśli to wynika np. z tego, że dystrubotor wymówił umowę bądź coś podobnego to przepraszam.
Natomiast takie już mam odczucia
realisto, w chwili obecnej na torrentach jest jedynie kopia TeleSync, a to to raczej tylko dla wytrwałych lub/i potwornych skąpców
Weteran

Początkujący

Początkujący

Nowy(a) na forum

Weteran

Byłem widziałem, rozrywka zawsze przednia jak na Ocean's ... ale też bez wielkich rewelacji 
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości