Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Dzis dowiedzialem sie od jednego z czlonkow grupy o tym ze pokaz tanca breakdance na dni lubina odbedzie sie na malej scenie !! To jest wedlug mnie bardzo niesprawiedliwe bo chlopaki tre

nowali specjalny układ ktory jest troche bardziej skomplikowany niz organizatorom sie wydaje i niestety na malej scenie tego nie pokaza... teraz wogole zastanawiaja sie czy nie zrezygnowac z niedzielnego pokazu... breakdance to taniec ktory wymaga naprawde duzo miejsca na ewolucje wiec mala scena jest tu zbedna... nie_wiem czy inni wiedza ale wlasnie nasza grupa zajela 4 miejsce na ogolnopolskich zawodach breakdance i naprawde reprezentuje wysoki poziom a taki wystep to dla nich poprostu wielka kompromitacja... Napisalem ten temat zeby ludzie zobaczyli co to za organizacja i wypowiedzieli sie co mysla na ten temat. Dziekuje.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: alvaro117 »

jak zwykle w lubinie sie nic nie dzieje wszystko jest tutaj do dupy to co jest do bani daja na duza scene a to co fajne na mala. nikt sie tutaj na niczym nie_zna. te miasto jest chore zamiast wybudowac jakies dyskoteki albo cos gdzie mozna isc wieczorem to nie oni wola wybudowac same hipermarkety aby ludzie mieli gdzie kupowac tylko pytanie skad na to kasa jezeli niema pracy bo nic poza sklepami sie nie buduje. ogolnie ten festyn jest do dupy przejezdzalem tam dzisiaj autem i chcialo mi sie zygac na ten widok + ten smrod z zimnicy :/ a szkoda gadac poprostu nie dbaja o mieszkancow
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: hashbar »

Lubinek fajne miasto tylko tak jak Alvaro mówi nie potrafią zorganizować porządnych imprez... To już KGHM wystawia lepsze festyny na lotnisku niz ten nasz lightowy powiat ;p Fakt faktem jest to pierwszy dzień... Może sie jeszcze nieco rozkręci... chociaż wątpie... A co do sceny gaco... dali dupy na maxa... ;] jezeli sie cos zmieni i zdecydujesz sie na wystep... mozesz byc pewien ze tam bede... ;] pozdrawiam Herbi... ;]
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Proponuję stworzyć nowy dział na forum: -=ZAŻALENIA=-.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rusek »

NO gaco2ouf, popieram Cię widziałem nieraz co potraficie i was podziwiam i dziwie się co organizatorzy robią... :-o troche lekceważąco się odnoszą do sprawy... moim skromnym zdaniem :!: Gratuluje takich osiągnięć i powodzenia na przyszłość :!:
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gaco2ouf »

Hehe dzieki dzieki ;) nie chcem skladac tu zadnego zazalenia wg mnie postawa muzy w tym momencie jest troche nie fair ze tak to nazwe... i jeszcze ten tekst jaki uslyszelismy "wasz problem" od organizatora ;) no pieknie pieknie Centrum Kultury w Lubinie jest jak najbardziej kulturalne ^^ . Mysle ze damy pokaz ... mimo tej malej sceny ! Lubinianom sie to nalezy i damy tam ostro , odmulimy te cale dni lubina ;D i postaramy sie pokazac z jak najlepszej strony... ale to bedzie ostatni tego typu wystep dla muzy ;) Pozdro dla Wszystkich Czytajacych ;)

WIEC ZAPRASZAM 17:30 NIEDZIELA !!! IM WIECEJ OSOB TYM LEPIEJ ;D MOZE NAS KIEDYS DOCENIA I ZACZNA W KONCU TRAKTOWAC POWAZNIE -.-
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Hmm czyli Naaman też nie został potraktowany poważnie? I Coma też nie będzie potraktowana poważnie? Zamiast biadolić dowiedziałbyś się czegoś.

n/c.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

hmm nie wiedzialem ze do spiewania potrzeba az tyle miejsca ... ;)

a jezeli moze nie zetknoles sie z kultura b-boyowa to zapraszam do ogladniecia mojego malego filmiku ;) pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=WKmLsWTSNoI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

gaco2ouf pisze:hmm nie wiedzialem ze do spiewania potrzeba az tyle miejsca ... ;)
Jeszcze dużo rzeczy nie wiesz.

30 m2 to jest mało miejsca? : |

Twoje żale są bezzasadne i nie mają żadnego sensu. Nastąpił podział na dwie sceny, żeby szybko i bezproblemowo mogli zmieniać się artyści. Stoją one obok siebie więc w czym problem? Dzisiaj na dużej scenie występowali Gwarkowie. Tylko że było ich około, żebym nie przesadził, 40 - 50 osób? A Was jest ilu? 150? Szkoda gadać :obled:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

hehe no dobra ja tu niechcem sie z nikim klucic po prostu mowie ze przyszykowalismy taki uklad gdzie naprawde na tej malej scenie w pelni go nie zrealizujemy... cwiczylismylismy uklad 3 miesiace i troche nam przykro z tego powodu. Wiem o co chodzi z tymi 2ma scenami, zeby to szybciej szlo... ale my mamy 30 min na pokaz gdzie wykorzystujemy tylko 13 min ... reszta mysle wystarczylaby im na rozlozenie sprzetu bo po nas na duza scene wchodzi zespol 3 osobowy.

No dobrze ty widziales gwarkow na duzej scenie gdzie bylo ich okolo 40 i masz racje i ja do tego nic nie mam ze dali pokaz na duzej scenie... ale np ja widzialem w piatek capoeire w wykonaniu 4 osob gdzie te tricki nie wymagaly tyle miejsca co nasze ;) wiec tu niema co porownywac...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: obserwator »

No proszę, trafiła kosa na kamień... Oj ciężki ten kamień...i do tego malkontent.
Dale.. inteligencją nie grzeszysz? czy co? Chyba nie chcesz zrozumieć postulatów Gaco..
Prosta rzecz...forum jest do tego aby poruszać takie tematy jak ten.
Ty oczywiście możesz bronić, niczym Dziewica Orleańska, organizatorów...Kto wie może jesteś jednym z nich :).
Natomiast jeśli nie rozumiesz o co chodzi w breakdance to nie pitol. Chłopaki dbają nie o rozmach i rozgłos (że niby większa scena to daje) tylko o normalną możliwość wykonania swoich ewolucji, a najważniejsze w tym, to trochę miejsca i BEZPIECZEŃSTWO, żeby sobie kręgów nie połamać, a do tego potrzebna jest odpowiednia powierzchnia, której im nie zagwarantowano, a którą obiecywano, pomimo, że dowiadywali się dużo wcześniej.
No i faktycznie odpowiedź jednego z organizatorów jest poniżej lubińskiej (ba...nawet piwnicznej) kultury.
Pozdrawiam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Dokladnie ;) chodzi nam tylko o to co napisal "obserwator" ;) pozdro =)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Nie nie...post jest skierowany bardziej do Dale Cooper'a
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Może i nie grzeszę inteligencją. Organizatorem też nie jestem. Jak już napisałem, "mała scena" stoi obok "dużej". Co za różnica na której będą występować? Naaman też miał grać na dużej, a grał na małej. Z tym że, ich jest 10 - ciu, plus wzmacniacze, perkusja, mikrofony i wszelkie inne instrumenty. Miejsca im było dostatek i co? Nie marudzą jak 5 letnie dzieciaczki. I nie jestem malkontentem. Uważam, że impreza jest zorganizowana na wysokim poziomie. A takie marudzenie jest żałosne i tyle. Sam napisałeś: (że niby większa scena to daje) Czyli też do koąca przekonany nie jesteś ^^
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Dale...reasumując Twoje usilne niezrozumienie tematu, według Twojej teorii to wejdzie na małą scenę jakaś setka ludzi, co z tego, że obok siebie, ale nie powinni marudzić, bo się zmieszczą, a to, że układy taneczne wymagają jednak więcej miejsca (bezpiecznego miejsca) niż granie na gitarce, lub perkusyjce plus śpiewanie do mikrofonu to dla Ciebie to samo. No ale malkontectwo wymaga od autora pisania takich bzdur jak Twoje tutaj.

Cóż jak napisałeś wcześniej, raczej inteligencją nie grzeszysz, ewentualnie masz ją na poziomie 5 latka - bynajmniej w tym wątku.

A co do organizacji imprezy, także nie mam zastrzeżeń prócz małych wpadek jak ta z DanceOut, bo przecież jeśli się chce to można postarać się i rozmawiać - wystarczy rozmawiać a nie być bufonem. A głosy krytyki wobec Dni Lubina, o ile konstruktywne, też mile widziane, wszak pomogą lepiej zorganizować kolejne. Pamiętam czasy kiedy krytyka była na cenzurze więc wszystko było świetne i cukierkowe i profesjonalnie robione i w dodatku w imię jednego słusznego systemu. Tobie Dale chyba się o tym zapomniało, bo jedziesz po każdym kto złe słowo powie na temat czegoś co Tobie leży.
Chłopaki z DanceOut przynajmniej coś robią, mają prawo więc głos podnosić. Ty...?..no cóż...bez komentarza.
Pozdrawiam inteligentych i tych mniej też.[fade][/fade]
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM