Które zdjęcie jest lepsze?

Czas głosowania minął 14 cze 2007, 22:12

Liczba głosów: 24
1 (6) 25%
2 (18) 75%
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

nOF4Ce pisze:ooo juz jest glosowanie :-) ja nie bede glosowal, rzecz jasna :) ale przez co nie bede widzial wynikow ;/
Veldrin pisze:Po zakonczeniu glosowanie arbiter podliczy glosy oddane na poszczegolne zdjecia i zsumuje ilosc glosow dla kazdego autora. Zwycieza ten, kto uzyska wiecej glosow.
Nie widać wyników...
Dlaczego niby masz nie głosować?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nOF4Ce »

nie no juz zaglosowalem na KulMena...a nie wiedzialem, ze nie bedzie widac, bo nie czytalem wczesniejszych postow :) ale dzieki za wytlumaczenie :P
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

nOF4Ce pisze:nie no juz zaglosowalem na KulMena... :P

Panowie glosujemy na zdjecia, nie na ludzi.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

nOF4Ce i KulMen mają tą przewagę, że wiedzą które zdjęcie jest czyje ;]
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

no tak :) ale wiadomo, ze nie bede glosowal na siebie...
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Veldrin pisze: Zwycieza ten, kto uzyska wiecej glosow.
W przypadku remisu Panowie stawiaja sobie piwo nawzajem :D
Albo arbitrowi ;)
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Dlaczego nie? :> Ja tam bym na siebie głosował ^^
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: KulMen »

Dale Cooper pisze:Dlaczego nie? :> Ja tam bym na siebie głosował ^^
Ja zawsze glosuje na siebie ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

wiem, ze zartujecie...ja poprostu nie rozumiem ludzi, ktorzy glosuja na siebie :) ale to tak na marginesie :P
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: KulMen »

nOF4Ce pisze:wiem, ze zartujecie...ja poprostu nie rozumiem ludzi, ktorzy glosuja na siebie :) ale to tak na marginesie :P
To proste, glosujac na siebie, masz szanse ze dostatniesz chociaz jeden glos :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

nOF4Ce, to jest bardzo proste. A czy Tusk czy Kaczyński głosowali na przeciwnika? Na pewno nie. Ja też głosowałbym na siebie, bo skoro już startuję w czymś, to wierzę, że jestem w tym najlepszy skoro i tak startuje, jeśli więc wierzę, że jestem najlepszy, to głosuję na siebie. Jak dla mnie to proste ;) Jeśli nie głosowałbym na siebie, to po co biorę udział w tym jeśli uważam, ze ktos jest lepszy ;P No chyba, że to czysta kurtuazja z twojej strony ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

Mistake pisze:nOF4Ce, to jest bardzo proste. A czy Tusk czy Kaczyński głosowali na przeciwnika? Na pewno nie. Ja też głosowałbym na siebie, bo skoro już startuję w czymś, to wierzę, że jestem w tym najlepszy skoro i tak startuje, jeśli więc wierzę, że jestem najlepszy, to głosuję na siebie. Jak dla mnie to proste ;) Jeśli nie głosowałbym na siebie, to po co biorę udział w tym jeśli uważam, ze ktos jest lepszy ;P No chyba, że to czysta kurtuazja z twojej strony ;)

Nie badzmy politykami !

Wiecej luzu, niekiedy chodzi tylko o zabawe.

Ja natomiast majac pewien dystans do siebie glosowalbym po prostu na lepsze zdjecia. Nikt nie jest nieomylny i czasami bywa, ze oponent jest po prostu lepszy. Warto to docenic i zaglosowac na niego, ale w sytuacji gdy przeciwnik sie nie popisal i nasze prace sa co najmniej tak samo dobre, to w glosowaniu "hulaj dusza" i to z czystym sumieniem.

pozdrwiam
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: pitreo79 »

Obserwowałem ten Wasz bój od samego początku, przyznam szczerze że mam niezły ubaw.Co do prac konkursowych to uważam że jeśli ankiety punktacja itd. Ma być anonimowa to jak można wystawiać prace na innych serwerach nie lepiej poczekać na wyniku a dopiero później puszczać dalej w sieć ?? Co do samych prac wszystkie 4 kuleją technicznie(jedne mniej drugie bardziej) i jeśli więc miałbym się kierować poprawnością wykonania nie zagłosowałbym chyba na żadne.A jeżeli chodzi o samo podejście do tematów z tym już jest o wiele lepiej, lecz też niestety nie oddam na żadną pracę swojego głosu gdyż tak jak już wspominałem wcześniej widziałem już część tych prac,(choć i tak jak bym nie widział to bym wiedział, która czyja) i mimo tego, że nie znam autorów osobiście to mój głos mógłby być nieobiektywny. Proponuję potraktować ten konkurs za rozgrzewkę i zorganizować jakiś nowy w pełni anonimowy bez wystawiania prac na innych serwisach przed wynikami.

Pozdro…
Obrazek
K100D|DA 18-55|REVUENON 35/2,8|PORST 55/2,8|WELTBLICK 135/2,8|
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

pitreo79, masz racje. Miałem wspomnieć o wystawianiu swoich prac w innych miejscach przed udziałem w konkursie.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM