P.S chociaz srednio przyda mi sie w reportazu
co do zdjec: proponuje aby _arbiter_ wystawil je niepodpisane, i glosowanie odbywalo sie w postach (tzn kazdy wybralby jedno z dwoch zdjec na dany temat)
Stały bywalec

czy fotografia tradycyjna wchodzi w gre? bo do tematu kulmena dobry efekt uzyskal_bym lubitelem 
Ostatnio zmieniony 04 cze 2007, 18:38 przez nOF4Ce, łącznie zmieniany 1 raz.
Bywalec

a czemu nie w koncu to fotografia
takie jest moje zdanie
6x6 efekt moze byc ciekawy
6x6 efekt moze byc ciekawy
Tak sie przygladam z boku i mam niezly ubaw, musze przyznac.
Mysle ze fotografia tradycyjna nie wchodzi w gre, poniewaz aparat o ktorym piszesz nie generuje exifa, a twoim warunkiem z tego co widzialem jest przeslanie tegoz.
Ale zawsze mozesz "pstryknac" aktualna gazete w locie, bedziesz mial i ruch i date, a to mysle zalatwia postawione przez ciebie warunki.
pozdrawiam i zycze milej "zabawy ?".
Mysle ze fotografia tradycyjna nie wchodzi w gre, poniewaz aparat o ktorym piszesz nie generuje exifa, a twoim warunkiem z tego co widzialem jest przeslanie tegoz.
Ale zawsze mozesz "pstryknac" aktualna gazete w locie, bedziesz mial i ruch i date, a to mysle zalatwia postawione przez ciebie warunki.
pozdrawiam i zycze milej "zabawy ?".
Weteran

I jak tam postępy? :>
Weteran

Chciałem podnieść ciśnienie, bo widzę, że trochę spadło. A zresztą, pytałem KulMena, nie Ciebie 
Weteran

Pewnie, że będzie. Założę sobie 1948569365 kont, super mega hakerskim sposobem dowiem się, które foty są KulMena i zagłosuję na niego 1948569365 razy.
W sumie, nie ma co robić tej ankiety, bo i tak KulMen wygra ^^
W sumie, nie ma co robić tej ankiety, bo i tak KulMen wygra ^^
dale widze, ze jestes bardzo pewny siebie. ankieta to jest sredni sposob na oddawanie glosow. na DA glosy w konkursach oddaje sie poprzez zwykle posty i wtedy przynajmniej nie ma przekretow, nie to zebym nie mial zaufania do_
was, ale pewnosci nigdy nie ma. poza_
tym takie stronnicze oceny zostaw dla siebie.
was, ale pewnosci nigdy nie ma. poza_
tym takie stronnicze oceny zostaw dla siebie.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, 15:08 przez nOF4Ce, łącznie zmieniany 2 razy.
Weteran

Człowieku, spytałem się tylko jak idą prace, bo jestem ciekaw, a Ty mi wyjeżdżasz z jakimś wykładem na temat zaufania i stronnictwa. Więcej luzu! A mój poprzedni post to jedna wielka ironia, tak gwoli ścisłości...
Weteran

wyluzujcie. nOF4Ce jak nie masz zaufania to moze oszczedzmy sobie cala ta zabawe (przypominam, ze to zabawa !) bo robi sie niesmacznie a bylo wesolo. to na prawde bez znaczenia, nie chcesz ankiety dobrze, moze byc glosowanie na posty ale to bez znaczenia wlasciwie, i tak zeby zaglosowac trzeba zalozyc konto wiec ktos zalozy machnie wpis i tyle go zobaczymy .. niczego nowego nie wnosi taki sposob glosowania (za pomoca samych postow) , no chyba, ze bedzi
e ignorowac nowych userow, ktorzy zapisza sie tylko dlatego, ze chca zaglosowac. wyluzujcie
please !:) jutro mija Wasz termin. Zastanowcie sie do kogo wysylacie prace i do dziela. PS: niepodpisywanie zdjec pewnie nie pomoze. od razu bedzie widac po stylu zdjec kto jest ich autorem ... no chyba, ze suprise wielki bedzie
pozdr.
e ignorowac nowych userow, ktorzy zapisza sie tylko dlatego, ze chca zaglosowac. wyluzujcie
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, 15:10 przez Marian, łącznie zmieniany 1 raz.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość