Bywalec

Drogi Nevilku! Jestem tylko ciekaw, czy przerywając transmisję z boiska poinformowali o powodach i czy jak nakazują prawidła kultury przeprosili za zmianę naszego trybu życia. Ale po niemiaszkach raczej bym sie tego nie spodziewał, che,che. A będąc dosyć dobrym majsterklepką i znając się dosyć dobrze na nowinkach technicznych, żadnym problemem nie byłoby otwierane automatycznie zadaszenie przezroczyste w momencie zbliżania sie bociana na jakąś określoną odległość. Przy starcie otwarcie natychmiastowe. bociany mądrymi ptakami są, więc szybko by tą technikę pojęły. A co do lodówki to się bardzo grubo mylisz. To JA robię zaopatrzenie i już przed włożeniem kaszanki czy salcesonu świątecznego, mógłbym uchapać znaczny kęs lub plasterek. I JA gotuję w tym domu zawsze i wszystko, więc z gara też mogę chochlą wyłowić jakieś ochłapy. Jak robię mielone,
to z michy podżeram surowiznę i nikt nie kwiknie, o nie. :wesoly:che,che.
Quo vadis Domine ? Czy byt określa świadomość a niebyt jest nicością ?
Maniak

Bywalec

To są całe "Niemce". niech sobie w - przepraszam- dupę wsadzą tamte kamery i filmują. Do własnego użytku, ciekawe. Ćwokami byli zawsze, chociaż wielu rzeczy zawsze i dzisiaj powinniśmy się od nich uczyć. A co te bocianki na ostatniej fotce zobaczyły ciekawego, że tak łebki przechyliły w jedną stronę? Może wspinającą się żabę na dach do gniazda? A może dziwują się z decyzji o wyłączeniu transmisji z gniazda ziomali ? Ciekawe, co będziemy robili, jak i tą kamerkę wyłączą? Może Ty wymyślisz jakąś transmisję z chlewika holenderskich opasów, cha,cha? Może to też byłoby ciekawe, ale chyba mniej poetyckie, same ryje, ogonki zakręcone i syf pod racicami? A wiesz jak świnie pierdzą, to znaczy puszczają wiatry??? Słyszałem, to tak jak ludzie, różne melodie, różne tonacje, cała filharmonia!!!
Quo vadis Domine ? Czy byt określa świadomość a niebyt jest nicością ?
Crazyhenry, jak dotychczas, to interesuję się tylko skrzydlatymi. Jak holenderskim wieprzkom urosną pióra i będą przymierzały się do fruwania i gdy Niderlandczycy puszczą transmisję w świat, to bądź pewien, że ujrzysz na tym forum fotki tych dziwolągów...Może Ty wymyślisz jakąś transmisję z chlewika holenderskich opasów, cha,cha?

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość