Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran
Współpraca .. nowy serwis

Post autor: Marian »

WItam

Chce stworzyc serwis o taktowaniu:
-bary
-puby
-muzyka (lokale gdzie org. sie koncerty itp.)
-pizzerie
-etc.

Szukam nastepujacych osob:
- Redaktora dzialu bary i puby
- Redaktora dzialu pizzerie
- Redaktora dzialu muzycznego

I to wszystko. Grafike mam juz praktycznie skonczona w calosci. Pozostale "uzbroic" 2 dzialy jeszcze.

Programista bylby mile widziany, ale nie znajdzie sie nikt kto poswieci konkretny czas i zrobic system w ciagu tygodnia maxymalnie, wiec nawet nie szukam. jestem zmuszony zlecenia tej czesci pracy.

Grafika zajme sie sam, bo nie chce podobnej sytuacji jak z wyzej opisanym stanowiskiem programisty.

Reklama ... jakos sobie dam rade

serwer tez nie problem.

Domena ... tu rozmawiac sie bedzie w mniejszym i konkretnym gronie, ale najprawdopodobniej nie bedzie trzeba wykladac zadnej kwoty a jak cos to z pewnoscia byla by to minimalna liczba, ale watpie, zeby jaka kolwiek byla.

To chyba wszystko. Nie bede robil planu dzialalnosci, bo to sie mija z celem. Poprostu cos tworzymy, i nie zostawiamy w kacie.

Wiec ... sa jacys chetni?

PS: racja ... zyjemy w takim a nie innym swiecie ;) co w zamian? -- poki co nic. moge dac skrzynke w domenie, ale po co to komu;/ moge dac miejsce na serwerze (nie za wiele), ale tak pomagam zawsze gdy tylko moge i jak nie ma przeszkodz. nie moge za to zaplacic za prace, zreszta to ja pokrywam koszty a nie wspolpracownicy.

to chyba tyle .... jesli ktos jest zainteresowany i jako tako zna pisownie (ja osobiscie nie znam i cholernie sie tego wstydze) to prosze pisac tu w temacie.

Pozdrawiam
Mariusz Czubak
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: MooN »

Jak cos - red. muzycznego masz :) Na ile mi czas pozwoli postaram sie pomoc :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Ja również postaram się pomóc, jak tylko znajdę wenę to postaram się zrecenzować którąś z pizzeri :)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM