Szukam dziewczyn zainteresowanych pozowaniem i chcacych zdobyc portfolio. Jestem zainteresowany wspolpraca z kazda osoba chcaca pozowac. Jestem osoba ktora fotografie traktuje jako hobby i sposob na spedzanie wolnego czasu jak i poznawanie nowych i ciekawych osob. Kazda osoba ktora zgodzi i zechce poswiecic troche czasu i nerwow mi (czyli amatorowi-fotografowi) bede bardzo wdzieczy a w zamian oferuje zdjecia. Jako ze jestem bied
nym studencina nie oferuje za czas poswiecony pieniedzy (polskie realia na to nie pozwalaja) za to jak wspomnialem fotki. Mysle ze warto sprobowac swoich sil. Kontakt GG 3441206 lub PW na forum Dziekuje
Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Bywalec

Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, 21:26 przez mancini, łącznie zmieniany 1 raz.
Stały bywalec

Bywalec

nOF4Ce nie robmy off topu
nOF4Ce ja jestem otwarty na propozycje i chetny do wspolpracy zawsze to moge czegos sie nauczyc jesli masz ochote na wspolny projekt i beda chetne modelki to zapraszam
Co do zdjec czy pokaze to nie odemnie zalezy jak wspomnial Rybolek tylko od modelek czy wyraza na to zgode ( jesli wyraza to jak najbardziej sie pochwale )
nOF4Ce ja jestem otwarty na propozycje i chetny do wspolpracy zawsze to moge czegos sie nauczyc jesli masz ochote na wspolny projekt i beda chetne modelki to zapraszam
Co do zdjec czy pokaze to nie odemnie zalezy jak wspomnial Rybolek tylko od modelek czy wyraza na to zgode ( jesli wyraza to jak najbardziej sie pochwale )
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość