Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
Foto-Portfolia-Modeling :)

Post autor: mancini »

Szukam dziewczyn zainteresowanych pozowaniem i chcacych zdobyc portfolio. Jestem zainteresowany wspolpraca z kazda osoba chcaca pozowac. Jestem osoba ktora fotografie traktuje jako hobby i sposob na spedzanie wolnego czasu jak i poznawanie nowych i ciekawych osob. Kazda osoba ktora zgodzi i zechce poswiecic troche czasu i nerwow mi (czyli amatorowi-fotografowi) bede bardzo wdzieczy a w zamian oferuje zdjecia. Jako ze jestem bied

nym studencina nie oferuje za czas poswiecony pieniedzy (polskie realia na to nie pozwalaja) za to jak wspomnialem fotki. Mysle ze warto sprobowac swoich sil. Kontakt GG 3441206 lub PW na forum Dziekuje
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nOF4Ce »

a pokazesz jakies fotki z "modelkami" ? tutaj ?
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

nOF4Ce, uważam ze to czy pokaże, zależy od modelek czy zechcą a nie od Manciniego.
BTW, znowu ironia w Twoim poście.
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

nOF4Ce nie robmy off topu

nOF4Ce ja jestem otwarty na propozycje i chetny do wspolpracy zawsze to moge czegos sie nauczyc jesli masz ochote na wspolny projekt i beda chetne modelki to zapraszam

Co do zdjec czy pokaze to nie odemnie zalezy jak wspomnial Rybolek tylko od modelek czy wyraza na to zgode ( jesli wyraza to jak najbardziej sie pochwale )
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM