Witam! mam problem, z moim psiakiem, nie umiem sobie z tym sama poradzic. nie ma specjalnie apetytu mimo ze jest bardzo atywny, czesto wymiotuje. jednak gdy maly byl jeszcze szczeniakiem (teraz ma ponad rok) chodzilam z nim do kilku weterynarzy, jednak zaden z nich nawet nie chcial mu robic jakichkolwiek badan. troche mnie to zdrzaznilo.
w zwiazku z tym mam pytanie - czy zna ktos jakiegos weterynarza w Lubinie ktory POWAZNIE traktuje swoja prace i pacjentow, takiego ktory bedzie w stanie pomoc mojemu zwierzakowi wykonujac kompleksowe badania? bede bardzo wdzieczna za wszelka pomoc
Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

od urodzenia ma problemy z odzywianiem, nie ma apetytu a juz jak sie go nakarmi tak by zjadl pelna miske to zwraca. problem z tym ze to mu nie przeszkadza szalec calymi dniami i w ogole nie wyglada na wyglodzonego
nie bylam u jednego weterynarza tylko u 3 w roznych czesciach miasta i kazdy tylko na niego popatrzyl i nic poza tym. z podroza do wrocka jest problem bo on nie najlepiej znosi jazde samochodem
nie bylam u jednego weterynarza tylko u 3 w roznych czesciach miasta i kazdy tylko na niego popatrzyl i nic poza tym. z podroza do wrocka jest problem bo on nie najlepiej znosi jazde samochodem
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość