Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Ostatnio dostaje duzo emaili ( srednio szesc dziennie ) takiego typu:
Beelzebub Mertens [Bulk] PHjnARvjMA
Ruya Lyncz [Bulk] PHasARnsMA
Nie otwieram ich, bo ktos mi powiedzial, ze dziwnych emaili lepiej nie otwierac, bo moze to byc wirus.
Czy ktos z was tez otrzymuje takie emaile i otwiera je?
Beelzebub Mertens [Bulk] PHjnARvjMA
Ruya Lyncz [Bulk] PHasARnsMA
Nie otwieram ich, bo ktos mi powiedzial, ze dziwnych emaili lepiej nie otwierac, bo moze to byc wirus.
Czy ktos z was tez otrzymuje takie emaile i otwiera je?
Starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc.
Maniak

koza, zainstaluj TheBat! + wtyczki antyspamowe + ew. dla dodatkowej ochrony antiwirusa + antyspamowe opcje i nie bedzie problemu:)
ARO, gmail jest juz bez zaproszen o ile mi wiadomo 
A z tym spamem jest różnie, czasami coś się przedostanie aczkolwiek system maja dobry 99,99% spamu zostaje w odpowiednim do tego folderze.
A z tym spamem jest różnie, czasami coś się przedostanie aczkolwiek system maja dobry 99,99% spamu zostaje w odpowiednim do tego folderze.
Maniak

Mam problem z poczta e-mail i potrzebuje waszej pomocy.
Po otwarciu dwa dni temu Mikrosoft Outlook wyskoczyl napis - CZY CHCESZ DOKONAC AUTORYZACJI SKRZYNKI E-MAIL? ( jakos tak pisalo ) i nacisnelam OK.
Od tamtej pory Microsoft Outlook nie laczy sie z serwerem, pokazuje , ze wystapil blad i gdy chce sprawdzic jaki, to wyskakuje napis: PODAJ NAZWE UZYTKOWNIKA I HASLO DLA WYMIENIONEGO NIZEJ SERWERA. Po wpisaniu wszystkiego co trzeba nic sie niedzieje. Ciagle ten sam napis. Teraz moge sprawdzac maile tylko jak wejde na strone yahoo.de i tam moje haslo dziala a w Microsoft Outlook - haslo odrzuca. Co jest grane? O co chodzi?
Po otwarciu dwa dni temu Mikrosoft Outlook wyskoczyl napis - CZY CHCESZ DOKONAC AUTORYZACJI SKRZYNKI E-MAIL? ( jakos tak pisalo ) i nacisnelam OK.
Od tamtej pory Microsoft Outlook nie laczy sie z serwerem, pokazuje , ze wystapil blad i gdy chce sprawdzic jaki, to wyskakuje napis: PODAJ NAZWE UZYTKOWNIKA I HASLO DLA WYMIENIONEGO NIZEJ SERWERA. Po wpisaniu wszystkiego co trzeba nic sie niedzieje. Ciagle ten sam napis. Teraz moge sprawdzac maile tylko jak wejde na strone yahoo.de i tam moje haslo dziala a w Microsoft Outlook - haslo odrzuca. Co jest grane? O co chodzi?
Starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc.
koza zapomnij szybko o Outlooku! Polecam przesiadkę na The Bat! a jeśli nie chcesz płacić za program pocztowy to odwiedź choćby ten link:
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=17
i wybieraj, który do gustu przypadnie.
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=17
i wybieraj, który do gustu przypadnie.
koza, instaluj Mozilla Thunderbird, darmowe, zbliżone do Outlooka.
www.thunderbird.pl/pobierz.html
www.thunderbird.pl/pobierz.html
Informacje
0 użytkowników » 1 gość