djpluki...
Sam napisałeś, że w końcu da się trafić na odpowiednich ludzi... Ha... A ja w to wcale nie wątpię, ale poszukiwania często tak szybko się nie kończą... We wszystkim trzeba mieć też sporo szczęścia... Każdy pewnie chciałby dostać wszystko od razu na tacy podane, oprócz mnie w zasadzie;P , ale jak się o to walczy to potem są i lepsze efekty i większa satysfakcja.... Tylko tak się zastanawiam... Czy ktoś tu wspominał o użalaniu się nad sobą... (...)... Jeśli ktoś tu się nad sobą użala... to już jego problem, jego życie;P ...
chuchla
No tego że ciężko jest znaleźć ludzi... Mi ani nie trzeba mówić ani powtarzać... A że Tobie/Wam jako zespołowi udało się to gratuluje... Chwalić nie będę bo aż taka miła nie jestem...

No ale fajnie gracie... ;D
W każdym razie... rezygnować nie można... Ja to w ogóle od startu mam przerypane... Prościej? No właśnie... Jestem dziewczyną... Wiadomo, jak się widzi że dziewczyna, to pierwsze co się myśli: "Można z niej podrzeć łacha"...albo..."Zróbmy z niej wariatkę" ;P - na te tematy bym chętnie coś powiedziała... ale ugryzę się w język, żeby nie było... Muszę nauczyć wiele osób szacunku i poważnego traktowania;D......... I jakoś tak rzuca mi się w oczy Twój genialny opis drogi
chuchlo...;P
Długa droga jeszcze...
So close no matter how far...
Couldn't be much more from the heart...
Forever trusting who we are...
And nothing else matters...
...