Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Serdecznie zapraszam na spotkanie z Piotrem Rubikiem 10. marca (sobota) o godzinie 13:30. Podczas spotkania bedzie można zdobyc autograf oraz porozmawiać z naszym gościem.
Serdecznie zapraszam!
Ania
Serdecznie zapraszam!
Ania
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Mam prośbe. Po spod
kaniu z Piotrem Rubikiem w Empiku odbyło się oratorium TU ES PETRUS w kościele na przylesiu. jeżeli ktoś ma ładne zdjęcia z koncertu albo ze spotkania w empiku niech mi przyśle na e-maila ( viper0915@o2.pl ). Bardzo o to prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \\wykrzykniki oznaczają krzyk - nie krzycz do nas/na nas. \\rybolek \\

kaniu z Piotrem Rubikiem w Empiku odbyło się oratorium TU ES PETRUS w kościele na przylesiu. jeżeli ktoś ma ładne zdjęcia z koncertu albo ze spotkania w empiku niech mi przyśle na e-maila ( viper0915@o2.pl ). Bardzo o to prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \\wykrzykniki oznaczają krzyk - nie krzycz do nas/na nas. \\rybolek \\
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, 20:37 przez viper0915, łącznie zmieniany 1 raz.
Informacje
Amazon [Bot] » 1 gość