Regulamin forum
Tworzysz? Projektujesz? Tutaj możesz pokazać co stworzyłeś i poczekać na ocene forumowiczów.
Administrator

Bywalec

ja z rybolkiem planujemy wypad w sobote jeszcze nie wiemy gdzie
, jesli sa chetni to zapraszamy 
wyprobowac D50?
ja zaluje ale w tym semestrze jestem wybitnie przywiazany do wroclawia
ja zaluje ale w tym semestrze jestem wybitnie przywiazany do wroclawia
Stały bywalec

Bywalec

to moze wrocek ?? 
ile mozna ogladac Lubin
ile mozna ogladac Lubin
ja baaardzo chetnie (2 ilfordy czekaja )
;]
;]
Stały bywalec

to jak cos sms me. do 14 mam zajecia, ale wezme aparat ze soba ;p
Stały bywalec

Bywalec

Veldrin nic nie mow o ilfordzikach bo cholernie mnie kusi F100 a jak widze ceny to F5 a jak podepne do tego takie 85 1.4 lub 50 1.4 to dopiero bedzie masakra 
tylko jeden problem w lubinie nie ma gdzie wolac filmow i negatywow a do wrocka nie mam czasu jezdzic ich wolac :/
moze w niedziele co wy na to do wrocka sie udac jak pogoda bedzie zachecajaca
jak cos to na gg dajcie mi info
tylko jeden problem w lubinie nie ma gdzie wolac filmow i negatywow a do wrocka nie mam czasu jezdzic ich wolac :/
moze w niedziele co wy na to do wrocka sie udac jak pogoda bedzie zachecajaca
jak cos to na gg dajcie mi info
mancini: na mieszka I (naprzeciwko piano-forte) jest zaklad fotograficzny Sikory. Tam wolaja czarno-biale negatywy.
pzdr
pzdr
Bywalec

tez slyszalem o jakosci uslug tego typu w lubinie
i jak na razie mnie nie zachecaja 
zreszta robilem odbitki z cyfry dwa razy kolo I LO i wiecej sie nie skusilem teraz musze zaryzykowac jakis internetowy lab
zreszta robilem odbitki z cyfry dwa razy kolo I LO i wiecej sie nie skusilem teraz musze zaryzykowac jakis internetowy lab
mancini, polecam kolodzieja w podkowie. Co prawda nie robilem u niego zdjec z cyfry, ale te z negatywu wywolywalem u niego przez kilka lat i bylem bardzo zadowolony.
nOF4Ce, mowiac o nikonowcach mowilem zartobliwie o Rybolku i Mancinim, ze wskazaniem na tego pierwszego
pzdr.
nOF4Ce, mowiac o nikonowcach mowilem zartobliwie o Rybolku i Mancinim, ze wskazaniem na tego pierwszego
pzdr.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość