Regulamin forum
Kto pyta nie błądzi więc pytaj śmiało.
Przy próbie wpisania posta od kilku dni wyskakuje takie coś:
"Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
Wzór: Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group"
Nie chce mi się już wpisyywać po trzy razy tego samego posta i próbowac przejdzie czy nie,. Da się coś z tym zrobić? Problem jest niezlezny od komputera i przeglądarki, próbowałem w domu i na "pracowym" sprzecie. To samo, zreszta komunikat o stopce wskazuje na winę po stronie skrytpu forum.
"Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
Wzór: Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group"
Nie chce mi się już wpisyywać po trzy razy tego samego posta i próbowac przejdzie czy nie,. Da się coś z tym zrobić? Problem jest niezlezny od komputera i przeglądarki, próbowałem w domu i na "pracowym" sprzecie. To samo, zreszta komunikat o stopce wskazuje na winę po stronie skrytpu forum.
Weteran

Ja wciskam odswiez i post sie zapisuje. :]
Weteran

nie bynajmniej a przynajmniej ;p
Weteran

widze Veldrin, ze przypadla Ci do gustu zabawa w Miodka 
No zrobcie cos !
Co prawda mozna odswiezac az do przepuszczenia postu, ale to troche bez sensu jest...
Co prawda mozna odswiezac az do przepuszczenia postu, ale to troche bez sensu jest...
Informacje
0 użytkowników » 1 gość