Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
WINDYKACJA

Post autor: Norbi71 »

WITAM
CZY KTOS ZNA DOBRA I KOMPETENTNA FIRME WINDYKACYJNA ?
norbi
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kisielkis »

Kruk. Mój kolega tam pracowal, no juz dawno to bylo, ale wiem przez to jak oni dzialaja. potrafią czaic sie na goscia w krzakach przez kilka dni az przyjdzie do domu. Wówczas maly atak i biorą co pobadnie.Nie żeby go skrzywdzili ale pokrzyczą na niego i gosciu posra sie w pory, po czym odda srebra babci i wszystko co ma. Jedyna wada takich firm to jest duża marża.

W tej firmie pracują prawie same Strong meni. To daje respekt.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Norbi71 »

jaki kruk chłopie ?
oni tylko wysyłaja wezwania do zapaty i nic więcej ewentualnie podjedzie jakiś padalec i zapyta o splatę
ktos ci bzdur naopowaiadał albo tam pracujesz za marną pensyjkę
norbi
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Bakszor »

Ja znam. Jest to vindicat.pl. To nowy rodzaj windykacji - możesz windykować SAM i to na odległość. Mnie przekonała możliwość negocjacji z dłużnikiem za darmo. Mocno powątpiewałem w ten system, ale teraz wiem już, że jest fantastico ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: PanTomasz »

Potwierdzam i polecam ponieważ można szybko podłączyć tą windykację pod system księgowy online.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kasztel »

Oferteo dział windykacja - http://www.oferteo.pl/windykacja-naleznosci zawsze daje tam zlecenie i wybieram najkorzystniejszą ofertę. W zasadzie to mnie mało interesuje w jaki sposób firma odzyska dług, jakoś też nie mam za bardzo współczucia, dla dłużników bo prawda jest taka, że bardzo często są to naciągacze i cwaniacy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: BeataJ »

Ja slyszałam o samodzielnej windykacji. jakaś strona na necie coś takiego oferuje.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: zuzia.gola »

Ta warszawska firma windykacyjna http://profesjonalnawindykacja.pl/ działa w branży od lat i wbrew powszechnie panującym poglądom, nie pracują tam sami strong meni :) Postępowanie windykacyjne dzieli się na kilka etapów, w każdym potrzebna jest i wiedza, i zaangażowanie. Aby skutecznie odzyskać dług warto zainwestować w taką firmę. Bez ich pomocy bywa trudno,. a tak często już po pierwszej korespondencji dłużnik reguluje należność.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Lumik »

BeataJ pisze:Ja slyszałam o samodzielnej windykacji. jakaś strona na necie coś takiego oferuje.
Masz rację, windykacja należności online odbywa się samodzielnie za pośrednictwem platformy internetowej znajdującej się pod adresem http://vindicat.pl/
Można generować wezwania do zapłaty, noty odsetkowe, pozwy, prowadzić negocjacje z dłużnikami. To ciekawie zautomatyzowana, przydatna rzecz przy negocjacji, w szczególności mniejszych należności.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: karolinka »

Najlepsza windykacja to komornik! Wystarczy złożyć wniosek o nakaz zapłaty i po jego wydaniu oddać sprawę komornikowi. Raz dwa zajmie konto i pieniążki wrócą do Ciebie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: rokira »

Myślę, że najlepiej jest to rozwiązać sądownie i niech zajmuje się tym komornik
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elik »

Też uważam, że w takich sytuacjach najlepiej zdać się na sąd i komornika. Zajrzyj np do takiego http://www.czosnyka-komornik.pl/ komornika i zapytaj jak to wszystko wygląda gdy sąd wyda orzeczenie. Myślę, że na pewno udzieli Ci informacji i to lepsze niż firma windykacyjna za którą sporo wydasz
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Elinor »

z windykacją jest wiele problemów i komplikacji dlatego dobrze skorzystać z pomocy firm ściągających należności.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Jak dla mnie to ostateczność, najlepiej postarać się o samodzielną windykację, a jak to nic nie da to wtedy prosić o pomoc.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: carmel »

Moja koleżanka pracuje w takiej, chyba Eos czy coś w tym stylu
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM