Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: fabian »

dołan

czam się do kolężki,znam tą firmą a galaxy było faktycznie dobre i drogie // Admin: Posty z tego samego IP pod różnymi nazwami użytkowników! Autoreklama?
O FIRMIE Z LUBINA
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
ja jestem zadowolony

Post autor: wojtas*taxi »

Kupiłem samochód od pana Grzegorza w listopadzie, czekałem na niego trzy tygodnie od dnia podisania umowy. Ale było warto.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: danielolesno »

Dzwoniłem dziś kilka razy do tego handlarza i wypytywałem o wiele rzeczy, myslałem że moze się wygada. Rozmowa przebiegała bardzo sprawnie, bez zająknięcia przez Pana handlarza. Albo mówił prawdę albo ma dobrze wszystko przemyślane :usmiech:

Zażadał również 4 tys zł zaliczki, jak spytałem czy wystarczyłoby 1 tyś zł, jego argumentem było to że takie ma zasady i od każdego pobiera taką samą sume.

Oferty ma bardzo kuszace ale czy to nie kolejny bubel ??????
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: filo7 »

Mam pytanie do Wojtas*taxi te trzy tygodnie mieściły się w okresie zapisanym w umowie A tak wogóle DZIĘKI nareście będe spac spokojnie
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

fajnie ze ktos nas wreszcie uspokoił, tylko że jedna osoba to troche mało...
Sfinalizował jeszcze ktoś transakcję z Panem handlarzem??
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ronin »

Do ULI 11.Nie wiem jak ty ale moja umowa kończy się 28 II i tego dnia będę po odbiór
auta jeśli go nie będzie to zarządam zwrotu kasy.
Jeśli ktoś chce o tym pomówić zapraszam.

[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 21:03 ]
Do Uli 11 .Ten pan sam zadzwonił czy udało Ci się dodzwonić ?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ula11 »

Mi umowa konczy sie 1.03.07 i tez po tym terminie bede chciala odzyskac zaliczke,jak chyba wszyscy ,ktorzy nie zobacza autka:)

Nie mialam nigdy problemow z dodzwonieniem sie do niego, czasem ma tylko zajety numer,ale jak napisze smsa to sam oddzwania.

I jeszcze pytanie do Pana Taxi:)Jak wygladalo kupno Twojego samochodu?Tez zaliczkowales wczesniej?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mario »

Witam. Pamiętajcie że jesteśmy na stronie miasta Lubin i wystarczy jeden post żeby nas uspokoić. Ja mam odebrać czarne Audi A3 28.02 i mam nadzieję że ono w ogóle będzie. Jestem nastawiony na niewypał, sam sobie na to zasłużyłem. Jak ktoś chce w to wejść to niech:
1. Bierze ze sobą światka
2. Spisze Pana Handlarza z dowodu
3. Poprosi o ostatnią deklarację Vat7 lub pismo o nr. regon

W końcu bierze niemałe pieniądze a państwo zostajecie z niczym. Można poprosić przez tel o przygotowanie tych dokumentów. Pozdrawiam i życzę szczęścia - wy też mi życzcie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Mario dlaczego tak sądzisz?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kasieńka »

Witam!!!!
Ja dałam sobie spokój z kupowaniem "kota w worku". Zbyt dużo do stracenia- 4000zaliczki za Passata, on, z 2002r. Pan telefonicznie mi powiedział, ze zaliczki płacić nie muszę. Ale.... bez zaliczki auta nie kupię raczej. To dało mi do myślenia!!!
Co to za handlarz, który nie ma samochodów na parkingu, czy gdziekolwiek. Co mi po zdjeciach???
Wszystko jakieś takie dziwne. Kontakt telefoniczny bardzo lichy. nie odbiera telefonu przez kilka dni, tłumacząc sie tym, ze jest poza granicą, tymczasem inna osoba tu pisze że tego dnia podpisała z nim umowę.
Media trąbią, by nie łakomić się na tak "atrakcyjne" cenowo oferty!!!Nie ma nic za darmo, moi drodzy!!!
Pozdrawaim i życze powodzenia.
Ja już poszłam po rozum do głowy i nie musze żyć w stresie, tylko kupie jakieś auto, które będę mogła zobaczyć, przejechać się i przede wszystkim sprawdzić jego stan na stacji diagnostycznej, bez uprzedniego zaliczkowania.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mario »

Dlaczego tak sądzę?

Bo mam za sobą i przed sobą kilka nie przespanych nocy.
Księgowa mi doradziła po fakcie więc kto może niech tak zrobi przed złożeniem zaliczki.
Jeśli nawet wszystko pójdzie dobrze to i tak nikomu nie życzę tego stresu.
Pozdrawiam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ronin »

Witam wszystkich.Proszę o kontakt na forum osoby które mają do odbioru auto
do dn.28 II.

[ Dodano: Czw Lut 22, 2007 14:07 ]
Do ULI 11 .Interesuje mnie kiedy Pan G zaprosił cię po odbiór samochodu.czy przed końcem terminu umowy.czy po tym terminie,a jeśli po terminie czy podpisywałaś
aneks do umowy z przesunięciem terminu,Jeśli zajedziesz do pana G po auto
po terminie kończącym umowę możesz już nie prosić o zwrot gotówki ponieważ to ty
wtedy nie wywiążesz się z podpisanej przez ciebie umowy. Pozdrawiam Ronin
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kisielkis »

Firma ta z powyzszych informacji wydaje mi sie teraz malo wiarygodna.
Pan W powiedzial mi ze jutro tj. piatek 23 luty bedzie mial dostwe z niemiec. Dzwonie jutro i sie zobaczy.

4tys zl ZALICZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy wy postradaliscie rozumy??????????????
Rozumiem gdy auto kosztuje 30tys zł dac jakies 2tys zł zaliczki.
Prawdziwy handlarz ktury "posiada auta lub je bedzie posiadal" zgodzi sie nawet
na zaliczke żedu 1 tys zł bo wie ze przywiezie auto i ze klient da wtedy reszte. Oszust natomiast nie bedzie chcial sie zgodzic na takowa zaliczke bo powie "takie mam zasady" lub "co to jest 1 tys" czy cos w tym stylu bo chce wyłudzic jak najwiecej kasy od kupca poniewaz wiecej kasiory kupujacy mu juz nie da bo sam handlarz nie przywiezie auta.

Moim zdaniem jak taki handlarz muwi mi ze zaliczka 4tys lub nie ma auta to jest to oszust!!!!

Wydaje mi sie iz firma ta "auto handel lubin" z powyższego powodu jest firmą mało wiarygodną. Aczkolwiek wszystko okaze sie za niedlugo. Mam nadzieje iż osoby zwiazane z panem wagnerem jakaś umową poinformują nas o histori zakonczenia z tą firma (panem Wagnerem) umowy.

THX. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kisielkis »

Do fabian: Jak wczesniej ktos stwierdził na orginale tego wątku iż czy aby napewno muwimy o tej samej firmie? AUTO - HAndel lubin z panem Wagnerem???

Firma ta ma bardzo atrakcyjne ceny. Natomiast galaxy byl przepłacony. Skoryguj mnie jesli sie myle ale to chyba nie ta sama firma.

ODP.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ula11 »

Jade okolo 26-27.02 ale mam jeszcze zadzwonic w niedziele umowic sie na dokladna godzine, a co do umowy to jeszcze nie jest po terminie.Nie podpisywalam zadnego aneksu.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM