[ Dodano: Nie Sty 28, 2007 00:11 ]
I jeszcze jedna sprawa. Dlaczego na stronie internetowej TVL LUBIN gdybyś chciał zapoznać się z bieżącym programem, to od kilku tygodni masz taką informację... ?

Jesteś pewien, że od kilku tygodni?NEVIL pisze:[ Dodano: Nie Sty 28, 2007 00:11 ]
I jeszcze jedna sprawa. Dlaczego na stronie internetowej TVL LUBIN gdybyś chciał zapoznać się z bieżącym programem, to od kilku tygodni masz taką informację... ?
Mi w sumie nie przeszkadza jej intonacja. Natomiast pani Rozkosz - jak mi się wydaje - ma tutaj konto więc możesz wysłać PM z prośbą o poprawę.NEVIL pisze:Pani Sylwia Rozkosz jako lektorka, nie sprawdza się wcale. Klepie te dane jej teksty jak automat, bez żadnej intonacji głosu.
Urody się nie wybiera a od telewizji lokalnej oczekuję generalnie czego innego niz pieknych pań ladnie czytajacych wiadomosci.NEVIL pisze:Jestem pewien, że w Lubinie jest więcej i bardziej urodziwych dziewczyn potrafiących czytać lepiej od tych pań. Może nie od razu, ale odrobinę szlifu i będą lepsze.
A to jest wkurzajace. Ile czasu można robić update strony? Dzis akurat chcialem zobaczyc kiedy bedzie powtórka jednego programu...no to sobie zobaczylemNEVIL pisze:I jeszcze jedna sprawa. Dlaczego na stronie internetowej TVL LUBIN gdybyś chciał zapoznać się z bieżącym programem, to od kilku tygodni masz taką informację... ?

Jeżeli Tobie nie przeszkadza, to być może zmienisz zdanie porównując czytanie tekstów przez lektorów w TVP lub Polsacie. Jeżeli nie widzisz różnicy, to pozostaje mi tylko Ci współczuć... ,,Jak nie potrafisz, to nie pchaj się na afisz"- to mądre stwierdzenie. To było do wypowiedzi polar21.Mi w sumie nie przeszkadza jej intonacja.
Tak pisze polar21 Człowieku, jeżeli ja siadam przed ekranem telewizora, to oczekuję wiadomości przekazanych w sposób profesjonalny przez osoby, które swoją aparycją wzbudzają moje zainteresowanie, nie budząc przy tym uczuć niesmaku. Zaiste niskie jest Twoje poczucie wartości.Urody się nie wybiera a od telewizji lokalnej oczekuję generalnie czego innego niz pieknych pań ladnie czytajacych wiadomosci.
To do surgeona. Tak, jestem pewien. Ta informacja dzisiaj jest nadal aktualna :Jesteś pewien, że od kilku tygodni?

Aby odrobinę zachwiać Twą niczym niezmąconą pewność siebie, oto wersja archiwalna z 30 stycznia 2005 roku: http://web.archive.org/web/200501301952 ... ://tvl.pl/NEVIL pisze:To do surgeona. Tak, jestem pewien. Ta informacja dzisiaj jest nadal aktualna

Natomiast dzisiaj strona już nie ukazuje się "trwa aktualizacja",

tylko ze castingi do telewizji ogolnopolskich prowadzi sie w calej Polsce. Wyobrazasz sobie zoraganizowanie takowego dla TVL? Poza tym budzet informacji w TVL jest pewnie "nieco" mniejszy niz ogolnopolskich dzienikow.To było do wypowiedzi niejakiego NEVIL.eżeli Tobie nie przeszkadza, to być może zmienisz zdanie porównując czytanie tekstów przez lektorów w TVP lub Polsacie. Jeżeli nie widzisz różnicy, to pozostaje mi tylko Ci współczuć...
Tak pisze jakis NEVIL Człowieku, to skoro masz z tym taki problem to moze nie zasiadaj przed telewizorem albo przynajmniej niz nie jedz ogladajac wiadomosc bo jeszcze zwrocisz to co jesz.Człowieku, jeżeli ja siadam przed ekranem telewizora, to oczekuję wiadomości przekazanych w sposób profesjonalny przez osoby, które swoją aparycją wzbudzają moje zainteresowanie, nie budząc przy tym uczuć niesmaku.
Rzeczywiscie - Twoja za to wysoka oceniajac ludzi po wygladzie.Zaiste niskie jest Twoje poczucie wartości.

Ostatnio zmieniony 04 lut 2007, 16:21 przez ssylwia_, łącznie zmieniany 1 raz.
Bing [Bot] » 1 gość