Regulamin forum
Tworzysz? Projektujesz? Tutaj możesz pokazać co stworzyłeś i poczekać na ocene forumowiczów.
Nowy(a) na forum

Kilka fotek z wypadu na kielich... maj 2006 Szczyt szczytów Jump! Kielich Bo dynda! Wisielec Wszystkie foty max do 170kB, tak więc nie powinno się zbyt długo czekać W sumie to moje jedne z pierwszych fotek industrialowych i w ogole jedne z pierwszych fotek (świeżak byłem- półtora miesiąca dopiero posiadałem aparat) Oczywiście obiektyw nie ten :/ No ale starałem się, z niecierpliwością czekam na opinie!
Ostatnio zmieniony 28 sty 2007, 14:17 przez Ajti, łącznie zmieniany 1 raz.
Stały bywalec

Weteran

co to jump popieram, ze to raczej sytuacja o ktorej pisze nOF4Ce,
no iMarian'a tez popieram
hehe i w grucie rzeczy JasioJasio, tez dobrze gada
rybolka tez popre
a od Siebie ? "Kielich" wg mnie nic nie wnosi w sensie zdjecie ze spaceru
pospolite
ogolnie ;D dobrze ze ktos cos wystawia
pozdrawiam
ogolnie ;D dobrze ze ktos cos wystawia
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Nowy(a) na forum

Dzieki za komentarze... fakt- zdjecia nie sa jakies rewelacyjne... ale na swoje usprawiedliwienie powiem ze uczylem sie dopiero eksploatowac swoj aparat... i wlasciwie to byly moje poczatki z fotografika 
Do nastepnego!
P.S. ah! i dwa ostatnie zdjecia rzeczywiscie byly takie same bo zly link wkleilem
juz poprawilem hehe... sorry za zamieszanko
Do nastepnego!
P.S. ah! i dwa ostatnie zdjecia rzeczywiscie byly takie same bo zly link wkleilem
Informacje
0 użytkowników » 1 gość