Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Bywalec

Solowy projekt wokalistki Closterkeller przeleżał w szufladzie 5 lat zanim zdecydowała się na jego dokończenie. Całość kompozycji jest stworzona przez Anję. Jest to muzyka bardziej przestrzenna, delikatna niż w Closterkeller natomiast duch i klimat tego zespołu unosi się tam zdecydowanie, co nie dziwi ze względu na to iż tworzyła go ta sama osoba. Wiodącymi instrumentami są syntezatory i samplery dobarwione tu i ówdzie subtelnymi akcentami gitarowymi. Rozlane, dziwne dźwięki łączą się z klasycznymi brzmieniami orkiestrowymi.
Monumentalny, przejmujący głos Anji oraz piękno i głębia tekstów kreują mistyczną aurę.
Co pewien czas w muzyce tej rozpala się ogień by wkrótce ustąpić wielobarwnej melancholii, poetyckiej zadumie których klimat dominuje nad całością materiału.
Anja przemienia świat realny i senne obrazy w muzykę. Jest to ekscytująca podróż po ogrodzie pełnym czarujących dźwięków.
Koncert odbędzie się w Ave Cezar w niedzielę 28.01 godz.19.30.
Bilety 18 zł w przedsprzedaży (Ave Cezar,Bar Cezar,Sklepy Muzyczne Piano Forte) oraz 24 w dniu koncertu.
www.avecezar.pl
Monumentalny, przejmujący głos Anji oraz piękno i głębia tekstów kreują mistyczną aurę.
Co pewien czas w muzyce tej rozpala się ogień by wkrótce ustąpić wielobarwnej melancholii, poetyckiej zadumie których klimat dominuje nad całością materiału.
Anja przemienia świat realny i senne obrazy w muzykę. Jest to ekscytująca podróż po ogrodzie pełnym czarujących dźwięków.
Koncert odbędzie się w Ave Cezar w niedzielę 28.01 godz.19.30.
Bilety 18 zł w przedsprzedaży (Ave Cezar,Bar Cezar,Sklepy Muzyczne Piano Forte) oraz 24 w dniu koncertu.
www.avecezar.pl
Belushi
Nowy(a) na forum

Bywalec

Z Artrosis nie będzimy wspópracować.Powód jasny;potraktowali klub i publikę bardzo nie profesjonalnie.A co do innych zespołów(np.Desdemona)są dla Klubu za drodzy.Ale czekam na propozycję.
Belushi
Nowy(a) na forum

Szkoda bo liczyłem na Artrosis w naszym city - ale widocznie zespół faktycznie się naraził.
Hedone z tego co wiem za koncert w Różch w zielonej nie wołali tak dużo chyba coś 2500 zł a Desdemona, po negocjacjach za 1200 grała w Poznaniu wiem bo mój brat ten koncert organizował - to chyba nie jest dużo przy cenie biletu 10 zł.
Jeszcze jedna propozycja
Fading Colours
same industrialki proponuje hehehe
Hedone z tego co wiem za koncert w Różch w zielonej nie wołali tak dużo chyba coś 2500 zł a Desdemona, po negocjacjach za 1200 grała w Poznaniu wiem bo mój brat ten koncert organizował - to chyba nie jest dużo przy cenie biletu 10 zł.
Jeszcze jedna propozycja
Fading Colours
same industrialki proponuje hehehe
Bywalec

Wiem że to nie są wygórowane warunki,ale klubu na to nie stać.Musiałby sie koncert rewelacyjnie sprzedać a bilety były by około 15 i 20 zł, ajak wiemy jak jest z publicznością(różnie).Poza małymi wyjątkami wiekszość kapel grała w Ave za bilety(min;Acid,Homo,Maleńczuk,Zalef,Guess Why,K S U,etc.)a te co grały za gażę(np.Soyka)były dla klubu poważną wtopa finansową.Nie mamy dofinansowania czy też nagłośnienia,a więc sam rozumiesz.Ale powiem tak,nadal bdziemy się starać urozmaicać lubiński rynek muzyczny.
Belushi
Informacje
0 użytkowników » 1 gość