Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
prosba do DeeS

Post autor: TangoBlue »

DeeS - Potrzebuje, o ile to jest mozliwe, kontaktu z pio, dziennikarzem ``Gazety Wroclawskiej``. Tym razem nie chodzi o psa, a o ludzi.

Media polskie milcza, a tymczasem nawet w Danii rozgrywa sie dramat, chodzi o Polakow tutaj zatrudnianych. Sprawa zostala rozdmuchana w dunskich mediach, ale czytalam wypowiedzi przedstawicieli dunskiego rzadu i zwyklych obywateli, maja wszystko w nosie, nic sie nie zmieni. A Polacy, ktorzy tutaj przyjezdzaja, mysla, ze to Eldorado i nic im sie nie stanie.
Trzeba to jakos w Polsce naglosnic, bo nie dosc, ze prawie nic nie zarobia, to jeszcze beda mieszkali w bydlecych warunkach. Trzeba ich przynajmniej ostrzec, a tylko media moga to zrobic bo malo kto w Polsce oglada dunska telewizje i czyta artykuly w dunskich gazetach, w ktorych o tym ostatnio mowia niemalze codziennie, i nic z tego nie wynika !!!!!!.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: DeeS »

Podałem mu linka do tego postu.
Wysłalem ci tez wiadomosc z numerami jego telefonów.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Namnozylo sie cwaniakow w Polsce :diabel:
Dla informacji - Tutaj stawka minimalna za godzine sprzatania wynosi 100 koron ( ok. 50 zl )
Jest jeszcze jedna oferta, dla tlumacza jezyka, wynagrodzenie 7000 zl. Tutaj tlumacze zarabiaja minimum 10 000 zl na miesiac, przy pelnym wymiarze godzin.

Wszyscy, ktorzy chca wyjechac do pracy za granice - nie dajcie sie oszukac posrednikom.

http://www.globalworkcentre.com/details.php?id=31
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

czy ktoś sprząta to forum?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

JasioJasio - Wybacz prosze, ale nie rozumiem celowosci Twojego wpisu w tym watku.
Wiesz, ile osob zostaje tutaj na lodzie poniewaz przyjezdzaja ``w ciemno``? Wiesz, ile pozniej firmy chca, zeby im zaplacono za przetlumaczenie z dunskiego na polski zwyklego PITa ( bo PITy sa zazwyczaj tylko w jezyku dunskim )?
Poltora roku temu ktos tutaj pracowal w cyrku jako kierowca. Kiedy zlamal reke, to go wyrzucono, nocowal u mnie w domu. To samo z tymi nieszczesnymi PITami, ludzie nie maja 650 zl, aby tak od razu, od reki zaplacic, wiec robie im tlumaczenia za darmo.
Dlatego lepiej wiedziec o pewnych sprawach zanim sie wyjedzie, i dlatego zalozylam ten watek, bo coraz wiecej osob znajduje sie w nieciekawej sytuacji.
Jezeli kogos urazilam tym watkiem, przepraszam.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Łoł, łoł łoł! Spokojnie! TangoBlue zbieram od ciebie niezasłużone cięgi!
Moja uwaga odnosiła się do istiejącego WTEDY w tym temacie tekstu bota z reklamą czegoś tam, nie zas do meritum sprawy. Chciałem zwrócić uwagę władz forumowych na ewidentny spam. Szkoda, że osoba sprzątająca forum nie wycięła tez mojego posta, który w aktualnym kontekście faktycznie wydaje się zupełnie czym innym niz był w rzeczywistości.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Rozumiem i w takim razie bardzo Cie przepraszam.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

zeszliście panowie z Tematu troszkę. Mam nadzieje ze TangoBlue, dostał namiary na dziennikarza.
temat zamykam.
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM