Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Internet bezprzewodowy

Post autor: FatFrankFuck »

Co jest lepsze iplus, orange czy blueconect, o ktorym wedlug mnie lepiej nierozmawiajmy?
Moze przegladnie ten temat kilka osob uzytkujacych ktoras z wyzej wymienionych opcji, i podzieli sie spostrzezeniami i swoimi preferencjami odnosnie internetu bezprzewodowego!

po drugie chcialbym zapytac czy wie ktos gdzie rozmieszczone sa nadajniki BTS w rejonie lubina i moze okolic. Jesli ktos wie gdzie mozna znalezc mapke z ich usytuowaniem bylbym bardzo wdzieczny za udzielenie tej informacji!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

Ostatnio miałem możliwość przetestować Orange, musze przyznać że jak na EDGE to chodził naprawde dobrze, os. Polne i Ustronie IV działał bez zarzutów, przy ściąganiu około 15kb/s. Innego nie testowałem nie miałem okazji.
a co do nadajników to myśle ze coś takiego jak mapke powinni mieć w salonach.

pozdrawiam.
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)

Grupa trzymająca miotły :kosa:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

testowalem niedawno iPlusa, nie jestem zadowlony, nawet przy pracy z antenka przy karcie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

iplusa również nie polecam.
Awatar użytkownika
ARO
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ARO »

Marian pisze:testowalem niedawno iPlusa, nie jestem zadowlony, nawet przy pracy z antenka przy karcie.

"Mistake" Marian wlasnie pisal o iPLusa :D
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

Dlatego ja również nie polecam iplusa, podobnie jak Marian.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

też szukam nowego łącza
jakie konkretnie problemy są z iplusem?

czy w całym mieście jest zasięg gprs? jak z edge? czy są białe plamy edge? (pytanie dot. oragne i plusa)

iplus robi promocję - weź internet na próbę - jednak z tego co się dowiedziałem jest to kompletny kit, za tą próbę płaci się nawet do 300 zł

wiele osób polecąło mi za to simdatę z iplusa, szczególnie na wyjazdy, nawet na powolnym gprs, płaci się jak za prepaid w komórce, 31 groszy za 1MB

co do orange/idea/tpsa (to jeden pies - jedna korporacja/kapitał) wkurza mnie nieziemsko podejściem do klienta, jest to jedna z korporacji gdzie wiele razy spotkałem się z poniżającym i bezczelnym, traktowaniem klienta (byłem i jestem klientem orange/idea od samego początku tej sieci - trzymam numer z uwagi na ważne kontakty, tareaz miałem przez 2 lata także neostradę tpsa i wystarczy)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM