Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

a ja długo używałem jakiś czas k-meleona jako domyślną przeglądarkę systemową, ponieważ firefox mi się coś gryzł z windą, i mi k-meleon wystarczał

fakt że oprócz tego jechałem na operze, ale nie zauważyłem większych problemów w K-meleonie

jeśli możesz to powiedz w czym były problemy?
zanim ewentualnie go komuś znajomemu polecę
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: crazyhenry »

Witajcie Panowie Oficerowie vendro i realista ! Jesteście szpece to powiedzcie mi, co jest grane, czy to ustawienia przeglądarki czy czegoś innego. Otóż za każdym razem wchodząc w ten czy inny temat muszę się ręcznie logować chociaż zaznaczam okienko "loguj mnie automatycznie za każdym razem..." itd. Może to urok tego programu i nic się nie da zrobić?
Quo vadis Domine ? Czy byt określa świadomość a niebyt jest nicością ?
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

crazyhenry, a moze masz po prostu odrzucone 'ciasteczki', czyli smakolyk, ktory przechowuje takie dane jak np: login i haslo . Moze sprawdz ustawienia i poszukaj ciasteczek (cookies) a moze sam sie zorientujesz, ze masz zaznaczone cos co nie powinno byc.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Firefox 2.0 daje rady.
Smiać mi sie chce jak widze ze Microsoft wypuscił IE 7.0 a już jest w tyle za Liskiem w wersji drugiej.

BTW.
Taki mały zarcik :

Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

crazyhenry, przedmówca ma racje - masz cos z ciasteczkami / cookies, a może zrobiłeś zbyt "asekuranckie" ustawienia?

swoją drogą zachęcam do wypróbowania także innych przeglądarek, np. Opery, czy klasycznej Mozilli / Seamonkey, itp. i sprawdzenia czy tam także wystepuje problem
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM