Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
Bywalec

Młody zespół poszukuje perkusisty z własnymi bębnami.Mamy własne pomieszczenie do grania.Gramy rocka, chociaz jeszcze nie do końca mamy okreslony swój styl.Mamy juz troszeczke materiału nad którym ciagle pracujemy.Jestesmy ambitni i otwarci na wszystkie propozycje.Nie mamy wiekszych problemów co do zgrania sie.Jesli ktos jest zainteresowany prosimy o kontakt z nami
nr gg pod który mozna znalesc wiecej informacji to 2033500 
chcialem tylko powiedziec, ze kosda jest moim znakiem towarowym zastrzezonym w Glownym Urzedzie Patentowym w Warszawie 
co do perkusisty, dzis jednego o Twojej ofercie poinformuje...
pzdr.

co do perkusisty, dzis jednego o Twojej ofercie poinformuje...
pzdr.
Bywalec

Maniak

Bywalec

Maniak

Kilka dni temu jakiś perkusista pseudonim "komar" wysłał mi smsa z neta ... Napisałeś żebym się z Tobą skontaktował ale nie zostawiłeś żadnych namiarów... Jeżeli przeczytasz to ogłoszenie podaj mi jakieś namiary bądź jeszcze raz się odezwij ... !!!
Czekam ;p
Mój numer gg: 3178623 ;p
[ Dodano: Sob Lis 26, 2005 16:42 ]
Ogłoszenie o perkusiste już nieaktualne...
[ Dodano: Pią 14 Lip, 2006 17:56 ]
Nastapila zmiana nazwy zespolu z przyczyn wyzszych : Bittersweet taste
Mój numer gg: 3178623 ;p
[ Dodano: Sob Lis 26, 2005 16:42 ]
Ogłoszenie o perkusiste już nieaktualne...
[ Dodano: Pią 14 Lip, 2006 17:56 ]
Nastapila zmiana nazwy zespolu z przyczyn wyzszych : Bittersweet taste
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran

I co sie stalo z zespolem??
Maniak

www.bittersweet.blo.pl i wszystko wiadomo 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum

Maniak

znalazl sie znalazl i nie ma co ukrywac... zmiany w zespole... pozostajemy przy jednej gitarze... nie tak jak poprzednio przy dwoch... prawdopodobnie beda dwa wokale... zobaczymy... i nastal czas tworzenia...
Stały bywalec

Maniak

Weteran

chinski...? chyba J-rock, a to raczej japonski 
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość