Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Ma Ktoś namiary na sklep w którym można swoje nadryki na koszulki itp. zrobić?? Moje gg 5933741
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

W domu towarowyn na dole (kwiaciarnia czy coś takiego) jest coś takiego o ile dobrze pamiętam.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

atn, jakim domu towarowym ;P w Ecko kolo domu towarowego ;P po schodkach na dol, i jak sie wejdzie do tego sklepu to na przeciwko wlasnie to jest..
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

No.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

tam to tylko zamowienia przyjmuja a robia to na Łokietka (chyba tak nazywa sie ta ulica od Traugutta do I LO biegnie) lepiej sie tam przejdz. Nieduzy punk z szyldem sluby czy cos takiego wiem ze kubki z fotkami robia a jak z koszulka musisz sie sam dowiedziec
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

Panowie - jeśli chodzi o koszulki to flocksport. Tylko, że tam robią flex/flock, a zdjęć chyba nie.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

zdjecia tez... polecam... flocksport... na traugutta czy w okolicach... niewiem dokladnie jaka to ulica... zdzieraja jak niewiem...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Alien, można jaśniej? Gdzie zdzierają? Co na Traugutta czy w okolicach?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Zdzieraja w tej firmie w ktorej mozna skladac zamowienia w Ecko pod domem towarowym... tam sie sklada zamowienia... a koszulki robia... wlasnie niewiem co to za ulica... kolo traugutta... niewiem jak to wytlumaczyc dokladnie... kiedys chcialem tam zrobic kilka koszulek... jednak bardziej mi sie oplacalo we flocksporcie... i polecam jeszcze na przylesiu w kaczym dolku... schodzi sie kolo kwiaciarni tak po schodkach...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

A ja na kaczym dołku nie polecam, bo drogo i nie :) zrobią ci tego, co w flocksporcie!
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

ja kiedys odbieralem koszulki na kaczym dolku... co prawda nie ja placilem... wiec niewiem jaki ich koszt wynosil...ale jakosciowe bdb. moja wyglada prawie jak prawie nowa:P
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM