Bywalec

W tym temacie życzmy sobie wszyscy nawzajem samych słodkości.
Niech w związku z nadchodzącym Dniem Narodzin Dzieciątka Jezus ostygną wszelkie waśnie, kłótnie, niech między Forumowiczami chociaż na Te Dni zapanuje prawdziwa przyjaźń i zrozumienie. Ja ze swej strony życzę wszystkim zdrowia, bo bez zdrowia to i miliony są nic nie warte, życzę samych słonecznych dni, zrealizowania najskrytszych marzeń, kolorowych snów i spotykania na swej drodze życia tylko ludzi Wam życzliwych, przyjaciół gotowych podać swą dłoń w trudnych chwilach. Wesołych Świąt. Radujmy się. I Do Siego Roku - 2007
Wasz starszy kolega - crazyhenry
Niech w związku z nadchodzącym Dniem Narodzin Dzieciątka Jezus ostygną wszelkie waśnie, kłótnie, niech między Forumowiczami chociaż na Te Dni zapanuje prawdziwa przyjaźń i zrozumienie. Ja ze swej strony życzę wszystkim zdrowia, bo bez zdrowia to i miliony są nic nie warte, życzę samych słonecznych dni, zrealizowania najskrytszych marzeń, kolorowych snów i spotykania na swej drodze życia tylko ludzi Wam życzliwych, przyjaciół gotowych podać swą dłoń w trudnych chwilach. Wesołych Świąt. Radujmy się. I Do Siego Roku - 2007
Wasz starszy kolega - crazyhenry
Quo vadis Domine ? Czy byt określa świadomość a niebyt jest nicością ?
Maniak

Bywalec

YES ALIEN happy new year! ale dlaczego, jak prosiłem w tym okresie chcesz przeciwników? Na sportowo z ROCKIEM w ROK NOWY - to jest OK- imprezki, koncerty, na balkonie śpiewanie aż ranek nastanie - też OK- ale przeciwnik płciowy? łech, łech, mieliśmy z miłością i dobrocią ha, ha, ha, a Ty z "płcią przeciwną". Przeciwna to anty, kontra i rekontra. a zresztą.... Pozdrawiam i spadam.
Nowy(a) na forum

Życze Ci crazyhenry, oraz wszystkim innym forumowiczom tego samego - wszystkiego najlepszego!
A co do nowego roku, może przypeczętuję to humorystycznym wierszykiem
Ile Lepper płaci za solarium
Ile rybek jest w akwarium
Ile Łyżwiński dzieci ma na boku
Tyle szczęścia na każdym kroku
via. bash.org.pl

A co do nowego roku, może przypeczętuję to humorystycznym wierszykiem
Ile Lepper płaci za solarium
Ile rybek jest w akwarium
Ile Łyżwiński dzieci ma na boku
Tyle szczęścia na każdym kroku
via. bash.org.pl
Bywalec

Vendro - a miało w tym temacie nie być polityki
. wierszyk ładny ale ostrzegam Cię, jeszcze coś tu takiego i zablokuję twoje posty, to znaczy zbojkotuję, he,he. A swoją drogą mamy na tym forum geniusza z czego powinniśmy być dumni. jest nim a właściwię Nią Crashanka, lat 7
a już cytuje maksymy Arystotelesa i jest dziennikarką. Pysznie. Już liczę godziny do wyżery przy Wigilijnym Stole, zostało ok. 102.
ps:będzie barszczyk z uszkami, karp smażony i w galarecie, śledzik, kartofelki, surówki, kompocik z suszu, słodkości i wiele innych pyszności. Dostałem slinotoku, łech. A na środku stołu będzie leżał opłatek. Kryzbi
- nie wszystko w górę. Na 100% gwarantuję Ci obniżki we wszystkich asortymentach hardware i software komputerowych. Crashanka
- co z Tobą, zmieniłeś profil ? z 7-letniej dziennikarki na 21letniego studenta ?. Co się dzieje w Michałowie? Toż do nocy Wigilijnej jeszcze troszkę czasu. I co z tą płcią tu "dołączyła 19 grudnia" a w profilu "student", co jest grane ?
. wierszyk ładny ale ostrzegam Cię, jeszcze coś tu takiego i zablokuję twoje posty, to znaczy zbojkotuję, he,he. A swoją drogą mamy na tym forum geniusza z czego powinniśmy być dumni. jest nim a właściwię Nią Crashanka, lat 7
a już cytuje maksymy Arystotelesa i jest dziennikarką. Pysznie. Już liczę godziny do wyżery przy Wigilijnym Stole, zostało ok. 102.
- nie wszystko w górę. Na 100% gwarantuję Ci obniżki we wszystkich asortymentach hardware i software komputerowych. Crashanka
- co z Tobą, zmieniłeś profil ? z 7-letniej dziennikarki na 21letniego studenta ?. Co się dzieje w Michałowie? Toż do nocy Wigilijnej jeszcze troszkę czasu. I co z tą płcią tu "dołączyła 19 grudnia" a w profilu "student", co jest grane ?
Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, 11:18 przez crazyhenry, łącznie zmieniany 9 razy.
Maniak

http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/bozena ... e/bn33.htm
[scroll] Forumowiczom z lubin.pl WESOŁYCH ŚWIĄT życzę !
[/scroll]
Bywalec

JasioJasio - Seks w południe - też nieźle. Jak skończysz tą "robotę" po 14-tej, daj cynk, jak było. Ja mam w niedzielę całą chatę gości, więc nie ma za bardzo gdzie pokombinować, he, he. Wesołych, a jak nie wesołych to przynajmniej Spokojnych Świąt. Dzielę się z Wami opłatkiem przy Wigilijnym Stole.
Witam, przesyłam dwie wersje życzeń... Taka bardziej poważna... i graficzną...
Wszystkiego NAJ!
Agata K. Snowyda
1. "Poważniejsza": http://agsno.w.interia.pl/bzdurki/BN.jpg
2. "mniej poważna": http://agsno.w.interia.pl/bzdurki/BN2.jpg
(linki są bezpieczne... nie zawierają żadnych niebezpiecznych rzeczy dla dzieci ani dla dorosłych
)
Wszystkiego NAJ!
Agata K. Snowyda
1. "Poważniejsza": http://agsno.w.interia.pl/bzdurki/BN.jpg
2. "mniej poważna": http://agsno.w.interia.pl/bzdurki/BN2.jpg
(linki są bezpieczne... nie zawierają żadnych niebezpiecznych rzeczy dla dzieci ani dla dorosłych
To nic, to nic
To gra w którą grasz
A wynik jej
Dawno znasz
To gra w którą grasz
A wynik jej
Dawno znasz
Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia,duzo prezentów pod choinka wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra , wspanialego Nowego Roku , duzo usmiechu i radosci ,nie zwazania na uciekajac czas tylko zycia dana chwila i wykorzystywania jej w pelni sily i wytrwalosci w dazeniu do celu, sukcesow w , tylko slonecznych dni , przyjazni , milosci i wielu buziaków ,oraz przyjemnosci i aby te swieta uskrzydlily Was , a gdy kiedys przyjda dni gdy staniecie sie upadlym aniolem wtedy zycze Wam by obok Was pojawil sie przyjaciel ktory pomoze Wam znow wzniesc sie w gore ponad to wszytko co przyziemne... A teraz--->precz ze szkola WESOLYCH SWIAT
Bywalec

Bywalec

Jasio-Jasio. to się bardzo zdziwiłem, że ktokolwiek mógłby tu wleźć między świętami, w ten kurz i ciszę. A w te Twoje forum "wlizę", popatrzę trochę na fruwające butelki, siekiery, kamienie, cegłówki, bo zasmucę Cię, no nie chcę tego, wierz mi ale jestem do bólu szczery i uczciwy facet. Nie jestem kibolem żadnej drużyny. Ogladam bardzo chętnie mecze na szczeblu reprezentacji krajów /w tym oczywiście Polski/ , mistrzostwa Europy, świata, mundiale. ligi w ogóle nie oglądam i blade pojęcie mam o tabeli. No , ale kurde, jak przyjdą MŚ, Olimpiada, tak, wtedy wszystkie transmisje bez względu na godzinę nadawania. A jak grają nasi to się drę jak wariat, podskakuje pod sufit i golę browarek za browarkiem.
Informacje
Google [Bot] » 1 gość