Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Bywalec

jak potrzebujecie pomocy to dajcie znac jak tylko bede mogl to pomoge, zawsze dodatkowa para rak (lewe bo lewe ale sa
)sie przyda w organizacji 
Maniak

To co sie odbedzie w ck muza :
godz. 12:00 DZIECI DZIECIOM - Artystyczne prezentacje dzieci i młodzieży
na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
Duża Sala - dobrowolne datki na WOŚP
godz. 16:00 PREZENTACJE ZESPOŁÓW MŁODZIEŻOWYCH
Klub „Pod Muzami” - dobrowolne datki na WOŚP
czy ktos ma dokladniejsze informacje dotyczace prezentacji zespolow mlodziezowych?
godz. 12:00 DZIECI DZIECIOM - Artystyczne prezentacje dzieci i młodzieży
Duża Sala - dobrowolne datki na WOŚP
godz. 16:00 PREZENTACJE ZESPOŁÓW MŁODZIEŻOWYCH
Klub „Pod Muzami” - dobrowolne datki na WOŚP
czy ktos ma dokladniejsze informacje dotyczace prezentacji zespolow mlodziezowych?
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Pewnych zachowan i wypowiedzi co poniektórych osób lepiej nie komentować...
nie jestem fanatyczką Owsiaka, swego czasu miałam wielkie "ALE" co do działalności i sensu tego typu akcji... było to spowodowane dość nie miła sytuacją związana z panem Owsiakiem, ale cóż ludzie i poglądy się zmieniają... sama nie raz organizowałam zbiórki charytatywne i wiem jakie to trudne... Dobrze, ze Ci wolontariusze w ogole są...
nie jestem fanatyczką Owsiaka, swego czasu miałam wielkie "ALE" co do działalności i sensu tego typu akcji... było to spowodowane dość nie miła sytuacją związana z panem Owsiakiem, ale cóż ludzie i poglądy się zmieniają... sama nie raz organizowałam zbiórki charytatywne i wiem jakie to trudne... Dobrze, ze Ci wolontariusze w ogole są...
To nic, to nic
To gra w którą grasz
A wynik jej
Dawno znasz
To gra w którą grasz
A wynik jej
Dawno znasz
Andros a po co cytujesz gościa o śladowym poparciu i znaczeniu?andros pisze:Owsiakowi fanatycy w działaniu"A po ulicach biegają wolontariusze Owsiakowi. Czy ja popieram WOŚP – pytają mnie przy tej okazji znajomi. Ani popieram, ani nie popieram" - pisze w najnowszym wpisie do bloga Wojciech Wierzejski.
http://wiadomosci.onet.pl/1465133,11,item.html
Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość