Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

hejka.
Słuchajcie jesteście ZA wybudowaniem w Lubinie schroniska dla zwierząt ???
na gównej stronie Oficjalnego Portalu Internetowego Miasta Lubina wylukałam sonde
"Czy w Lubinie powinno powstać schronisko dla zwierząt?"- mam nadzieję że jak większość ludzi się zgodzi to w końcu coś ruszą i powstanie i u nas.
wpisujcie się
Słuchajcie jesteście ZA wybudowaniem w Lubinie schroniska dla zwierząt ???
na gównej stronie Oficjalnego Portalu Internetowego Miasta Lubina wylukałam sonde
"Czy w Lubinie powinno powstać schronisko dla zwierząt?"- mam nadzieję że jak większość ludzi się zgodzi to w końcu coś ruszą i powstanie i u nas.
wpisujcie się
Maniak

Maniak

Stały bywalec

raczej miejsce do redukcji bezdomnych zwierzat domowych w zwiazki wegla. sa lepsze rzeczy do zrobienia z pieniedzmi, niz bezmyslne wydanie na futro.
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 19:10 ]
moze lepiej sprezcyzuje, zeby uniknac nieporozumien: tak dlugo, jak dlugo mamy bezdomnych ludzi bezdomne zwierzeta powinny byc calopalone.
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 19:10 ]
moze lepiej sprezcyzuje, zeby uniknac nieporozumien: tak dlugo, jak dlugo mamy bezdomnych ludzi bezdomne zwierzeta powinny byc calopalone.
Stały bywalec

przeniesionyTemat nadaje sie do Polityki miasta na marginesie
a swoją drogą, myślę że na pierwszym miejscu powinni coś zrobić bezdomnymi, których jest dośc dużo jak wszyscy wiedzą. a jeśli chodzi o schronisko to wydaje mi się że gdzieś w okolicach Lubina jest? Ścinawa?
Lepiej niech pada niż ma być błoto 
Grupa trzymająca miotły
Grupa trzymająca miotły
Weteran

Nowy(a) na forum

Takie schronisko mogloby byc ale pod warunkiem ze by ktos rzeczywiscie z niego korzystal.Tytan1111 pisze:Nie jestem za schroniskiem dla zwierząt. Jestem za schroniskiem dla bezdomnych ludzi.
Z tego co sie slyszy generalnie obiekty tego typu nie ciesza sie zbytnim zainteresowaniem z racji tego ze nie mozna w nich chlac i podono bezdomni ktorzy cenia sobie niezaleznosc musza oczywiscie kogos sluchac.
i offtopic: ostatnio (wczoraj) jakis bezdomny nasral w windzie w mojej klatce....
Stały bywalec

Niech sie ci bezdomni lepiej wezma za siebie przestaną pić i znajdą jakąś pracę
A co do bezdomnych zwierząt jestem za ich usypianiem jest to napewno o wiele tańsze niż utrzymywanie jakiś chorych niechcianych zwierzaczków.
Za to pewnie zbesztaja mnie obrońcy zwierząt ale takie jest moje zdanie.
W kraju gdzie niema pieniędzy na służbę zdrowia chcecie wywalać pieniądze na jakieś bezdomne zwierzaki.Ciekawe za czyje pieniądze będzie sie to odbywać pewnie za kase z podatków.Mamy kapitalizm komuna już sie dawno skończyła nic nie jest za darmo.Jak już w cos inwestować to w coś co przynosi zyski a nie wtapiać kase w jakieś niepotrzebne głupoty.
A co do bezdomnych zwierząt jestem za ich usypianiem jest to napewno o wiele tańsze niż utrzymywanie jakiś chorych niechcianych zwierzaczków.
Za to pewnie zbesztaja mnie obrońcy zwierząt ale takie jest moje zdanie.
W kraju gdzie niema pieniędzy na służbę zdrowia chcecie wywalać pieniądze na jakieś bezdomne zwierzaki.Ciekawe za czyje pieniądze będzie sie to odbywać pewnie za kase z podatków.Mamy kapitalizm komuna już sie dawno skończyła nic nie jest za darmo.Jak już w cos inwestować to w coś co przynosi zyski a nie wtapiać kase w jakieś niepotrzebne głupoty.
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
twoje myslenie pozbawione jest logiki. Jak maja znalezc prace (sami) skoro chociazby nie maja stalego adresu zamieszkania. Niedawno w TV widzialem reportaz o ludziach lub organizacji ktora wlasnie pomagala znalezc lub zapewnic prace ludziom bezdomnym.yaro007 pisze:Niech sie ci bezdomni lepiej wezma za siebie przestaną pić i znajdą jakąś pracę
hm....czyli staruszkow tez nalezy usypiac?yaro007 pisze:W kraju gdzie niema pieniędzy na służbę zdrowia chcecie wywalać pieniądze na jakieś bezdomne zwierzaki.Ciekawe za czyje pieniądze będzie sie to odbywać pewnie za kase z podatków.Mamy kapitalizm komuna już sie dawno skończyła nic nie jest za darmo.Jak już w cos inwestować to w coś co przynosi zyski a nie wtapiać kase w jakieś niepotrzebne głupoty.
Przeciez jest bardziej prawdopodobne ze umrze szybciej niz mlody czlowiek no i koszt leczenia takiego staruszka kosztuje NFZ proporcjonalnie wiecej .
Najbliższe schronisko jest w Legnicy. Po drugie mówicie o bezdomnych itp. ale ilu z nich samemu wybrało taką drogę. Pracę jak się chce to się znajdzie. Tylko po kiego ch*** ma pracować za 700 PLN/miesięcznie i codziennie wstawać do roboty jak może robić co mu się podoba? A potem narzeka jeden z drugi jak oni są biedni. I jakoś nikt nie raczy zauważyć jak chleją po kontach itp? Nie mając kasy na pewno nie brał bym się za chlanie bo to drogi interes. Tylko że są ludzie z góry przegrani bo niechęć do roboty obracają w chlanie.
Unikając krytyki zaznaczam że z całą pewnością niekażdy bezdomny jest taki jak opisałem i właśnie tacy cierpią najbardziej.
A schronisko powinno być ponieważ zwierzęta nie są niczemu winne że ludzie wypier*** je z domu ; "bo to kolejna zabawka która jak się z nudzi to można wyrzucić."
To jest moje zdanie i go nie zmienię . Z wyrazami szacunku dla innych o odmiennych poglądach.
Unikając krytyki zaznaczam że z całą pewnością niekażdy bezdomny jest taki jak opisałem i właśnie tacy cierpią najbardziej.
A schronisko powinno być ponieważ zwierzęta nie są niczemu winne że ludzie wypier*** je z domu ; "bo to kolejna zabawka która jak się z nudzi to można wyrzucić."
To jest moje zdanie i go nie zmienię . Z wyrazami szacunku dla innych o odmiennych poglądach.
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Tak rozczulacie się nad jakimis psiakami ,że nie są niczemu winne.Idąc ta drogą zachowujecie sie dość dziwnie bo napewno każdy z was wcina schabowego na obiad a w niedziele ma rosół z kurczaczka który tez nie jest nimomu nic winny a jednak go zbijamy i do wrzucamy do gara.Ciekawe kto będzie placił na to schronisko....czyżby ludzie z podatków??
TO JA ZDECYDOWANIE WOLĘ NIŻSZE PODATKI NIŻ UTRZYMYWANIE WATACHY JAKIS KUNDLI BO KTOś MA JAKIEś DZIWNE ROZKMINY
A za ta kase wydaną na stwożenie schroniska lepiej byłoby spłacić długi miasta

P.S.Pisząc tego posta zagryzałem sobie kabanosem zrobionym z konia który złamał noge na wyscigach i był zawsze zabawką która sie zepsuła i ja wyrzucili
Życie jest brutalne
TO JA ZDECYDOWANIE WOLĘ NIŻSZE PODATKI NIŻ UTRZYMYWANIE WATACHY JAKIS KUNDLI BO KTOś MA JAKIEś DZIWNE ROZKMINY
A za ta kase wydaną na stwożenie schroniska lepiej byłoby spłacić długi miasta
P.S.Pisząc tego posta zagryzałem sobie kabanosem zrobionym z konia który złamał noge na wyscigach i był zawsze zabawką która sie zepsuła i ja wyrzucili
Życie jest brutalne
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
Weteran

Informacje
0 użytkowników » 1 gość