Nowy(a) na forum

Witajcie,
Możecie podzielić się wiedzą i napisać jakie znacie miejsca, w Lubinie lub okolicy, nadające się na organizację wesela pow. 100 osób. Ja znam:
- Oberża - nie byłem
- Baron - jedzenie ok
- lokal na katandze - w skali 1-5 daję 2,5, w lecie mega duszno.
- karczewiska - nie byłem
- szklary górne - nie byłem
- not - nie byłem
Jeśli ktoś był na wesleach w lokalach wymienionych powyżej to proszę o opinię.
Możecie podzielić się wiedzą i napisać jakie znacie miejsca, w Lubinie lub okolicy, nadające się na organizację wesela pow. 100 osób. Ja znam:
- Oberża - nie byłem
- Baron - jedzenie ok
- lokal na katandze - w skali 1-5 daję 2,5, w lecie mega duszno.
- karczewiska - nie byłem
- szklary górne - nie byłem
- not - nie byłem
Jeśli ktoś był na wesleach w lokalach wymienionych powyżej to proszę o opinię.
Stały bywalec

Maniak

Maniak

jesli chodzi o szklary to jest OK.
Plusem jest to ze spanie jest na miejscu (wazne jesli ma sie przyjezdna w wiekszosci rodzine) minus to to ze sala chyba nie nadaje sie na 100 osob. Na weselu mojego brata bylo okolo 100 osob i bylo juz nieco przyciasno.
Prz okazji na mniejsze wesela (60-70 osob) polecam restauracje "Lesna Ostoja" w Raszowce gdzie tez mialem swoje wesele i musze powiedziec ze bylem bardzo zadowolony z jedzenia i obslugi tej sali.
Plusem jest to ze spanie jest na miejscu (wazne jesli ma sie przyjezdna w wiekszosci rodzine) minus to to ze sala chyba nie nadaje sie na 100 osob. Na weselu mojego brata bylo okolo 100 osob i bylo juz nieco przyciasno.
Prz okazji na mniejsze wesela (60-70 osob) polecam restauracje "Lesna Ostoja" w Raszowce gdzie tez mialem swoje wesele i musze powiedziec ze bylem bardzo zadowolony z jedzenia i obslugi tej sali.
Nowy(a) na forum

A może polecisz jakiegoś dobrego kamerzystę (fotografa), takiego który nie zrobi z filmu teledysku disco polo i nie umieści w nim "efektów" rodem z niskobudżetowych japońskich bajek 3D?polar21 pisze:jesli chodzi o szklary to jest OK.
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

ja byłem w Szklarach na Rozdrożu i było naprawdę super, super lokal ogólnie, dobre jedzenie, płonące lody itp ;-P odnośnie Karczewisk znajomy był tam na weselichu i mówił, że też konkretnie było, nie wiem jak z jedzeniem itd ale z Jego opowiadań wnioskuję, że było pięknie 
wanting to be someone else is a waste of person you are
Maniak

Maniak

Nowy(a) na forum

może to nie wypada ale jeśli chodzi o fotografa to polecam siebie
solidnie z coolturą i pomysłem zapraszam do galerii moja www
Szczegóły na pw.
Pozdrawiam
JG
Szczegóły na pw.
Pozdrawiam
JG