Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

CIS D DIS tak się wymawia prawidło tą nazwę:)Dale Cooper pisze:Po pierwsze nie cis de dis tylko C hash D D hash.djpluki pisze:F to C#DD#(nie podoba mi sie brzienie tej nazwy... CIS DE DIS:P, ale coz...)
Po drugie i po ostatnie caly ten temat jest zalosny. Nie bede pisal dlaczego...
[no comment][sic!][:obled:]
A ja bym się bardzo chciał dowiedzieć dlaczego ten temat jest żałosny...
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Nowy(a) na forum

wg mnie chodzi o to, ze poraz kolejny ktos nie potrafi przyjac krytyki... wszyscy musza mowic... och jacy swietni, ale co tam:P i tak bede mowil czy mi sie podoba cos czy nie... Bo wlasnie od tego jest forum, a nie ma to wplywu na jakis szacunek... Bo wszystkich wystepujacych na tym koncercie szanuje:PPP
[ Dodano: Sob 25 Lis, 2006 21:48 ]
heh mialem racje:PPPP
[ Dodano: Sob 25 Lis, 2006 21:48 ]
heh mialem racje:PPPP
Nowy(a) na forum

Dobrze, że przynajmniej kilka osób rozumie ideę forum dyskusyjnego.
"Cierpisz, a to oznacza, że Jezus cię całuje" - mówi mu Matka Teresa. Starzec warczy: "Powiedz swojemu Jezusowi, żeby przestał mnie całować"... / www.nie.com.pl
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Ja chcę już 2 grudnia... !!! Potrzebuję wehikułu czasu by się przenieść do przyszłości jeżeli ktoś ma na zbyciu to pisac
Koncert w MDK-u został przeniesiony a ja juz się pozytywnie nastawiłam ale mam nadzieję że zarówno Punkt KOntrolny jak i 59garasz300 dadzą podwójnego czadu
Będę na pewno! Pozdrawiam oba zespoły...
:) Do zoabczenia w MDK-u !!
:)
Ostatnio zmieniony 28 lis 2006, 20:18 przez Alientka, łącznie zmieniany 1 raz.
Stały bywalec

I jak wrażenia po koncercie??
Ja myślę ze BUKKAKE było objawieniem koncertu!!
Zafundowali nam metafizyczną podróż w głąb dupy Pimpeckiego!
Genialne teksty (mnie urzekła zwłaszcza piosenka "Gdyby penis umiał mówić") i wypaśne melodie:D Haha aż szkoda że sie rozpadli:( Ale jeśli mam dobre wiadomości: już planują nowy skład i tym razem mają zamiar grać nazi reggae!! Co to jest nie wiem ale może być ciekawe:) No i objawił się nowy talent: Michał Olchawa - perkusja. Z jaką gracją wystukiwał wszystkie te arcy trudne rytmy:) Bosko...
Ja myślę ze BUKKAKE było objawieniem koncertu!!
Zafundowali nam metafizyczną podróż w głąb dupy Pimpeckiego!
Genialne teksty (mnie urzekła zwłaszcza piosenka "Gdyby penis umiał mówić") i wypaśne melodie:D Haha aż szkoda że sie rozpadli:( Ale jeśli mam dobre wiadomości: już planują nowy skład i tym razem mają zamiar grać nazi reggae!! Co to jest nie wiem ale może być ciekawe:) No i objawił się nowy talent: Michał Olchawa - perkusja. Z jaką gracją wystukiwał wszystkie te arcy trudne rytmy:) Bosko...
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Weteran

I komu teraz lyso, jesli chodzi o nazwe zespolu C#DD#??!! Imho, dobrze im poszlo, szkoda ze pan akustyk nie naglosnil piecy, bo jak zwykle (bez wytlumienia pomieszczenia) brzmienie przesterowane rozmazywalo sie. Powodzenia w szukaniu wokalisty im zycze oraz tego by poszli bardziej w strone APC niz funky - blues (takie moje widzimisie
).
Aha, szopka baletowa nie przypadla mi do gustu, zaklocila mi lekko odbior dobrej muzy. Zapach spoconych misiaczkow nie jest zbyt przyjemny...
pozdro!
Aha, szopka baletowa nie przypadla mi do gustu, zaklocila mi lekko odbior dobrej muzy. Zapach spoconych misiaczkow nie jest zbyt przyjemny...
pozdro!
Informacje
0 użytkowników » 1 gość