Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Jak Wam dogodzić? Gość zmądrzał, prezentuje zgodny z waszym pogląd na sprawę Galerii Rynek a ciągle marudzicie. Najprościej zapytać gościa dlaczego uważa teraz tak a kiedyś inaczej.
Swoją drogą to przecież politycy tak mają wszyscy, od Premiera do radnego jak widać. Przy okazji to pewien poseł-leśnik :) z Lubina znów zmienił partię i poglądy zapewne. He he, może chce do końća kadencji być czlonkiem każdej partii.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

gdybyś go poznał może sam doszedł byś do wniosku że on jest po prostu nieszczery, dlatego trudno uwierzyć w to że zmądrzał. ale mam nadzieje że się mylę.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

JasioJasio pisze: Przy okazji to pewien poseł-leśnik :) z Lubina znów zmienił partię i poglądy zapewne. He he, może chce do końća kadencji być czlonkiem każdej partii.
podobno zostal "wypozyczony" na polecenie swojego nowego mnetora - wielkiego kaczora, zeby pewien klub banitow mogl byc nadal uwazany za klub poselski...niezla zenada....ciekawe jak sie czuja jego wyborcy. :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: GregPepe »

polar21 pisze:
JasioJasio pisze: Przy okazji to pewien poseł-leśnik :) z Lubina znów zmienił partię i poglądy zapewne. He he, może chce do końća kadencji być czlonkiem każdej partii.
podobno zostal "wypozyczony" na polecenie swojego nowego mnetora - wielkiego kaczora, zeby pewien klub banitow mogl byc nadal uwazany za klub poselski...niezla zenada....ciekawe jak sie czuja jego wyborcy. :P
Nie wiem ile osób które na niego głosowały zagłosowało by na niego gdyby był na liście PiS a nie PO, teraz to licze że zostanie prezydentem Lubina :)
Wtedy mandat posła wrócił by do puli mandatów PO chociaż i tak nie zmieni to arytmetyki w sejmie, a dla miasta może to się różnie skończyć, chociać na pewno jest dobrze jak prezydent ma wsparcie wyższej władzy :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

GregPepe pisze:Nie wiem ile osób które na niego głosowały zagłosowało by na niego gdyby był na liście PiS a nie PO, teraz to licze że zostanie prezydentem Lubina :)
Wtedy mandat posła wrócił by do puli mandatów PO chociaż i tak nie zmieni to arytmetyki w sejmie, a dla miasta może to się różnie skończyć, chociać na pewno jest dobrze jak prezydent ma wsparcie wyższej władzy :)
no nie zartuj sobie...ja niewiem co soba reprezentuje czlowiek ktory w przeciag kilku miesiecy zmienia poglady z libelarnych na narodowo-katolickie :lol:

ze zreszta musalbyc ogldac osotatnia "Strefe publiczna" na TVL w ktorej to gosciem byl rzeczony Pan.
Poziom jaki soba reprezentuje i jak wszystko relatiwizuje, udziela pokretnych odpowiedzi....zenada
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

"co soba reprezentuje czlowiek ktory w przeciag kilku miesiecy zmienia poglady z libelarnych na narodowo-katolickie"

oj wielu było takich co się nagle ponawracali :) hiihi
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Urtanator »

Panie Myrda, kłamstwo i nic więcej. Pierwsza część filmu wyborczego Raczyńskiego, tzw kronika, według pana jest oryginalnym zapisem z tamtych lat? Niech pan się nie błaźni, żeby ludziom wciskać takie kłamstwa. Można podważyć prawdziwość przynajmniej części materiału. Film jest jak z epoki propagandy sukcesu minionej epoki. Czy to Raczyński spod ziemi wziął pieniądze na to co zrobił w Lubinie? Oczywiście zasługą jest pozyskanie takiej ilości pieniędzy z UE, ale nie można hołdować waszej hipokryzji na gruncie szarej masy i wmawiać, że wcześniej było gorzej bo nie było Raczyńskiego. Tak się składa, że podczas jego prezydentury Polska weszła do Unii Europejskiej, skąd szerokim strumieniem leją się do Polski miliony EURO. Nie jestem zwolennikiem żadnej partii z lubińskiego bagienka i do tej pory nie wiem na kogo zagłosować. Brakuje mi odpowiednich kandydatów.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Urtanator, no prezia czy na radnych? bo naprawdę jest w czym wybierać...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Urtanator »

tomi pisze:Urtanator, no prezia czy na radnych? bo naprawdę jest w czym wybierać...
i tu i tu... :?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Urtanator, masz jeszcze tydzień na zastanowienie, z pewnością ktoś przyjdzie do ciebie z ulotką, na tym forum jest również wiele linków do kandydatów, np. tu http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=2294 . zastanów się, o co chciałbyś spytać takiego kandydata. i co to znaczy "odpowiedni kandydat", masz może jakieś kryteria??
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

polar21,

Kod: Zaznacz cały

Jakos nie potrafie sobie przypoiec co dobrego w czasie swojej prezydentury zrobil pan Mackala.

moge ci przypomnieć, a jest co wymieniać ...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

tu też nie pasuje polar21, napisał posta "Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 22:59" i jest po mnie mimo że jest godzina 20:42 :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

tomi pisze: i co to znaczy "odpowiedni kandydat", masz może jakieś kryteria??
nie ma kandydata ktory w 100% spelnialby oczekiwania. Wydaje sie ze dorobek prezydentury Raczynskiego bylby calkiem calkiem gdyby nie zapiepszyl z rynkiem. Jakos nie potrafie sobie przypoiec co dobrego w czasie swojej prezydentury zrobil pan Mackala. Jego prezydentura do dzis kojarzy mi sie z niedzielami w parku :)

W I turze chyba bym zaglosowal na Tokarczuka, zrobil przynajmniej pozyteczna rzecz - byl wspolautorem monografii Lubina :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mlody »

Jak juz dojdzie do wymieniania zaslug Pana Maćkały jako prezydenta, to ja bym jeszcze prosił o jego zasługi jako senatora. To samo przydaloby się odnośnie Pana Piotra Borysa.

Obecna prezydentura jest na tyle świeża i przedeskutowana na forum, że już chyba wystarczy. Natomiast o tych dwóch kandydatach chętnie bym się czegoś konkretniejszego dowiedział, prócz zapewnień jak mi to będzie dobrze, jeśli wygrają :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

a ciekawe czy jakiś kandydat na prezia zaproponuje jakieś: Niedziele w Parku + darmowe piwo dla wszystkich

:)

hmm przyznam się że zaczynam się powoli gubić w obietnicach wyborczych, muszę sobie rozpisać jakiś diagram kto co obiecuje
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM