Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
policealna szkola na przylesiu

Post autor: heroo »

Witam
Mam pytanie czy ktos mial stycznosc ze szkola policealna mieszczaca sie na osiedu przylesiu dokladniej w Z.S nr 2. Jesli ktos mial stycznosc, mze wlasnie tuczeszcza do tej szkly czy moze cos na jej temat powiedziec. To znaczy czy ta szkola to nie jest jakas lipa do sciagniecia pieniedzy z ludzi.
dzieki
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: crazyhenry »

Miły Heroo!
Myślę, że nie masz raczej co myśleć o tej szkole policealnej. przeczytaj swój post 5 razy, i może tylko Ty go zrozumiesz, bo normalny Polak nie. Błędów stylistycznych, gramatycznych itd. cała fura.
1) Pisze się "na Osiedlu Przylesie" a nie "osiedlu przylesiu.
2) "mze wlasnie tuczeszcza do tej szkly" - co to jest?
3) czy Ty Heroo słyszałeś o czymś takim jak klawiatura polskiego programisty? I czy uczyłeś się takich polskich liter jak : ą, ę, ś, ć, ó, ł, ż, ź, ń ?
4) Okaż troszeczkę szacunku dla rozmówców i moderatorów tego forum i jak nie umiesz pisać poprawnie to poproś tatusia czy mamusię o korektę PRZED zamieszczeniem postu.
Dobrego samopoczucia, Heroo, nie jesteś taki heroo jaki sobie przydomek przyjąłeś. :szok:
A skąd Ty jesteś? scinawa - co to jest? trawa po ścinaniu, a może miasto Ścinawa. Zastanów się nad koleżeńskimi, dobrymi radami.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: heroo »

A jak ty nie potrafsz dpowidacv na pytania to po co sie wogóle udzielasz. Radze ci raczej zacznij sklejac samochody z plastiku albo zbierac puszki, bo udając prof. Miodka nie robisz na nikim specjalego wrazenia osmieszasz sie clopie idz lepiej ssadzic ryż. i sie nie dzywaj jak nie mas znic konkretnego do rzekazania na ten temat.

[ Dodano: Pon Paź 30, 2006 20:06 ]
Poza ty masz jakieś uprzedzenia do ludzi mieszkających w Ścinawie skoro oczywiście na mojej skórze robi straszną afere dotyczącą moje pisowni ciekawe czy takie same wywody robiłybs mieszkańcowi Lubina. Ścinawa miasto jak miasto ale tam też zyją ludzie którzy niczym nie uragaja mieszkańcom Lubina wieć zachowaj te rasistowskie uwagi dla siebie .

\\zwroty grzecznościowe piszemy dużą literą, Ty, Ci itp.
\\ dpowidacv - odpowiadać
\\clopie - chłopie (?!)
\\ssadzic - sadzić
\\dzywaj - odzywaj
\\mas - masz
\\znic - nic
\\rzekazania - przekazania
\\itd..
\\Myślę że jakbyś bardziej zrozumiale i czytelniej pisał swoje posty, szybciej byś uzyskał \\odpowiedź na postawione pytanie.
\\rybolek :kosa:
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Heroo, w pełni zgadzam się z uwagami crazyhenry. Jak nie potrafisz sklecić poprawnie zdania, to do podstawówki z powrotem ! :-) Na ścinawskim forum może tam błyszczysz, ale u nas kwasisz...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Dzięki NEVIL-u.
W nagłówku tej strony www stoi :"INTERNETOWE FORUM MIASTA LUBIN"
To do czegoś zobowiązuje. Przecież jakby na tą stronkę weszła osoba ciekawa spraw omawianych przez Lubinian to pomyślałaby sobie, że tu mieszkają same niedouczone gamonie co to dorwali się do internetu i chcą zaistnieć, zamiast poczytać troszkę książek, gazet a przynajmniej położyć przy klawiaturze PC-ta słownik ortograficzny. Ale ze słownika to też trzeba umieć korzystać. Nie będę prowadził dalszej dysputy z Heroo ani Jemu podobnymi, bo zamiast podziękować, zrozumieć życzliwe uwagi i przyłożyć się do poprawy jakości swoich postów przyjmują postawę agresywną, jeszcze bardziej się pogrążając. Ogólnie jestem bardzo zniesmaczony i chyba opuszczę na stałe to forum, chociaż żal jest wielu normalnych i fajnych ludzi, ot chociażby takich jak Ty Nevilu. Serdeczne pozdrowionka. :normalny: :normalny:
Do Heroo:
Pomimo Twojego niegrzecznego zachowania uczciwie poradziłbym Tobie podskoczyć do Lubina /toż to tylko 16 km/ i samemu naocznie zobaczyć i zapoznać się z profilem szkoły a właściwie zespołu szkół. Zobaczysz przy okazji jakie kursy organizują, co daje ukończenie tej szkoły no i wiele innych informacji które uzyskać można w sekretariacie. Powodzenia.
http://www.lubin.pl/?n=37
Kontakt:
Awatar użytkownika

[ Dodano: Pon Paź 30, 2006 20:06 ]
Poza ty masz jakieś uprzedzenia do ludzi mieszkających w Ścinawie skoro oczywiście na mojej skórze robi straszną afere dotyczącą moje pisowni ciekawe czy takie same wywody robiłybs mieszkańcowi Lubina. Ścinawa miasto jak miasto ale tam też zyją ludzie którzy niczym nie uragaja mieszkańcom Lubina wieć zachowaj te rasistowskie uwagi dla siebie
heroo , Ty swoim wizerunkiem robisz krzywdę innym mieszkańcom Twego grodu. Jestem pewien, że większość obywateli Ścinawy , ma lepiej poukładane w głowie od Ciebie...
:D
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

NEVIL-u !!
Miej serce i nie kop już leżącego, może wstanie, otrzepie się i pójdzie swoją drogą, mam nadzieję, że lepszą, mądrzejszą. Pozdrawiam Cię, życzę zdrówka i ubieraj czapkę, bo wiatr jest w listopadzie zdradliwy, he, he, he. a ja chyba spadam z tego forum na stałe ku uciesze niektórych. :) :placz:
Kontakt:
Awatar użytkownika

Crazyhenry, Twój wybór i Twoja decyzja. O nadchodzącej zimie staram się pamiętać... :) Powodzenia ! :)
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM