Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Free Hugs - Przytul się za friko!

Post autor: josh »

http://www.joemonster.org/article.php?sid=6509
Pomyśl tylko...

Wychodzisz w sobotę ze znajomymi na zatłoczoną ulicę. Macie tablice DARMOWE UŚCISKI i ściskasz się z OBCYMI ludźmi, a oni się z tego cieszą! A potem z następną osobą. I potem z kolejną. I tobie się to podoba. Przecież to bez sensu... ale fajne!

Niech sobie niektórzy mają cię za dziwaka, ale możesz zrobić coś fajnego - za darmo, zupełnie bezinteresownie, dać tej kobiecie, temu facetowi, tej dziewczynie, czy temu dziadkowi coś, czego nie kupią za żadne pieniądze.

Akcję wymyślił w 2001 roku Juan Mann, który po śmierci matki stwierdził, że jego misją życiową będzie rozjaśnianie życia obcych ludzi. Żyjemy w czasach kiedy każdy żyje w samotnym pędzie i efekty takiej akcji mogą być niesamowite - a dzieje się już wiele na całym świecie
Ciekaw jestem czy wypaliloby cos takiego w Lubinie. Co o tym myslicie?
"DLA KOGO KOGO DLA TEGO KOGO." - stare przysłowie z Opola
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

jeśli myslisz o przytuleniu się do jakiejś dziewczyny na ulicy, albo tym bardziej faceta - to licz się z możliwym kopniakiem w przyrodzenie

:P
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: josh »

Wiesz, gdyby chodziło o to, że miałbym biegać po ulicy i obmacywać laski tudzież facetów, to myśle, że raczej nie skonczyło by się tylko na kopniaku w klejnoty. Bardziej mam coś takiego na myśli:

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
"DLA KOGO KOGO DLA TEGO KOGO." - stare przysłowie z Opola
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Ciekawe... i nawet fajne...wiem dobrze jak wielu ludziom to sprawia przyjemność... ale wydaje mi sie że tak na mieście by to nie wyszło... bardziej pod kościołem po mszy św. :P ale inicjatywa bardzo miluśka... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Zawsze uściski można ograniczyć do dłoni. Pomysł fajny w tym szalejącym świecie, gdzie nie zwraca się specjalnej uwagi na innych.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

ten Filmikjosh, az mnie wzruszyl. Super filmik. Moim zdaniem do Cos wspanialego. Jak ktos ma podejscie do swiata dobrze nastawione to moze byc fajnie. Gorzej jak sie trafi na jakiegos zlego czlowieka...
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM