Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Tak se pomyślałem,czy zamiast malowania autobusów na żółto,nie lepiej by pomalowac je w czerwonożółtą kratkę,tak jak ma barwy flaga lubina.Może nie koniecznie cały,ale powiedzmy połowa od tyłu .Co o tym sądzicie?Spróbuje potem narysować przykładowy rysunek,lub nawet zrobić model w tych barwach.
Stały bywalec

Dodaj jeszcze wybór malowania w stare WPK`owskie barwy (kremowo-czerwone). To zagłosuję
.
Tak naprawdę, to kolor żółty narzuca nam Unia Europejska. (Tak słyszałem od dobrze poinformowanych źródeł ;P).
Tak naprawdę, to kolor żółty narzuca nam Unia Europejska. (Tak słyszałem od dobrze poinformowanych źródeł ;P).
Całkiem, całkiem ale wystraczy tych zmian dotychczas, jeszcze niedawno nie wiadomo bylo czy to autobus miejski czy miedzymiastowy..niech będą te zółte.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Maniak

Nowy(a) na forum

eee...to chyba jakas bzdura. Czy wszystkie autobusy KM w UE sa pomalowane na zolto?surgeon pisze:Tak naprawdę, to kolor żółty narzuca nam Unia Europejska. (Tak słyszałem od dobrze poinformowanych źródeł ;P).
w Czestochowie sie jakos nie przejmuja widocznie dyrektywami UE
http://www.infobus.pl/text.php?id=8282
Maniak

Autobusy wreszcie można odróżnić od innych...i bardzo dobrze.Natomiast taksówki powinny mieć jakiś wyróżniający kolor tak aby w nocy człowiek nie machał do nie wiadomo jakiego samochodu który sobie wozi reklamę albo zakurzony napis "policja"... jedzie i zatrzymuję takie cóś i zamiast mnie podwieżć to 28 minut legitymują . Policjant był trzeżwy ale namolny jak stado nawalonych ćpunów i tłumaczenie że pomyliłem ten niezwykle wymowny aczkolwiek słabo widoczny napis z napisem taxi nie przekonało PANA Policjanta.A taxówkarze jak nie chcą malować to niech przynamniej jakiegoś wyrażnego dzięcioła na dachu wożą ! czy jak tam kto woli koguta.A poza tym to mam uprzedzenia do pewnego towarzystwa taksówkowego które nie jest zrzeszone a taryfę ma zależną od połysku butów klienta . I to by było na tyle.Dobranoc Państwu .( nie mylić z IV Rzeczpospolitą!!)
Ja też się zgadzam. Promocja Lubina (jego "braw") jest naprawdę potrzebna!!
A gdzie ten obiecany model, lub rysunek?
A gdzie ten obiecany model, lub rysunek?
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość