Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kolejny remont mostu, co się dzieje to ja już rzadziej się chyba golę ;) Jak coś zostało źle zrobione poprzednim razem to mam nadziej, że ta firma poniosła lub poniesie konsekwencje przynajmniej finansowe, żeby zwrócił się obecny remont.
!!! Życie grozi śmiercią !!!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
SILU pisze:Kolejny remont mostu, co się dzieje to ja już rzadziej się chyba golę ;) Jak coś zostało źle zrobione poprzednim razem to mam nadziej, że ta firma poniosła lub poniesie konsekwencje przynajmniej finansowe, żeby zwrócił się obecny remont.
Racja, ostatni remont kładki miał miejsce jakoś dwa lata temu. Ktoś odpowie na pytanie, dlaczego teraz znowu jest remont?
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Ktoś odpowie na pytanie, dlaczego teraz znowu jest remont?
http://www.lubin.pl/?exid=35369
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
if_ona pisze:
Ktoś odpowie na pytanie, dlaczego teraz znowu jest remont?
http://www.lubin.pl/?exid=35369
Grochem o ścianę. Masz problemik ze skojarzeniem dlaczego w tak krótkim odstępie czasu znowu jest ładowana kasa na remont, skoro niedawno też to naprawiali? Prawdopodonie firma która wcześniej remontowała kładkę nie dokonała tego w sposób prawidłowy na skutek czego nasze pieniądze za tamten remont poszły w błoto.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

Wątpie, aby to była wina firmy budowlanej, bardziej podejrzewam, że było to spowodowane dość skromnymi finansami które były przeznaczone na poprzedni remont. A także jeśli firma by zawiodła to na pewno inspektor budowlany nie dopuścił by do oddania mostu do użytku. Podejrzewam, że wcześniejsze prace budowlane miały tylko troche polepszyć stan kładki.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

i obecne prace budowlane też pewnie mają tylko polepszyć stan kładki... za dwa lata będzie to samo... zamiast zrobić kapitalny remont...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Oj Alien nie bądź taki zgryźliwy. Ten remont podobno ma wystarczyć na lata, zmiana wierzchniej warstwy na nieprzepuszalną dla wody na przykład. Tak czy siak efekt zobaczymy za dwa lata, ale miejmy nadzieję, że jednak nie zobaczymy.

Mnie zdziwiło co innego: jechałem autem a nad głową facet z młotem pnęumatycznym, bez żadnej siatki zabezpieczającej droge przed odłamkami szalał. Ciekawe czy to się zmieni czy moze dopiero jak komuś szyby w aucie pójdą to zostanie zabezpieczone?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Również zwróciłem na to uwage przechodząc jednego dnia nic nie było zabezpieczone wydawało mi sie to dziwne... następnego dnia zauważyłem że jednak zamontowali jakieś zabezpieczenie patrz folie... pewnie wystarczające... następnego dnia robót już ich nie było a panowie dalej szaleli ;)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
odpowiedz

Informacje

Amazon [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM