Czyli jak ktoś puszcza muzyke na ShoutCast'cie to jest Dj ?Gruby1991 pisze:Panie administratorze niech pan nie wątpi w potęge Lubińskich Dj.
Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Maniak

Nie chcę.Gruby1991 pisze:Jak chcesz zrób lepsza.
Strona to wizytówka radia, jaka wizytówka, takie pewnie radio będzie...Gruby1991 pisze:Zauważ ze nie chodzi tylko o strone a o samo radio
Ja mam 8192 i chodzi jak rzyg.Gruby1991 pisze:Po drugie mi stronka chodzi super musisz miec nieźle wolnego neta ja mam 512 i mi chodzi zajebi.....
Weteran

Gruby1991: pozdrow swojego nauczyciela z informatyki i przekaz, ze jesli on tak uwaza to ja sie za glowe lapie , ze tacy ludzie wyrabiaja dzieciakom takie poczucie nazwijmy to 'piekna'..
jestes z ustronia [chyba] wiec GIM4 , coz to za nauczyciel takie poglady rozglasza : ) ? moze jeszcze mojej daty to sobie przypomne
jestes z ustronia [chyba] wiec GIM4 , coz to za nauczyciel takie poglady rozglasza : ) ? moze jeszcze mojej daty to sobie przypomne
ta hehehe może nieśmiertelny ? 
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Weteran

Maniak

Przypominam ze jutro jest start radia
>
>
>
>
>
>
>
>
Zapraszam na godz 9:30
>
>
>
>
>
>
www.radioarena.glt.pl ZAPRASZAM!!!!
[ Dodano: Pią Paź 06, 2006 18:50 ]
Tak ty masz neta 8000 no dobry zart . Własnie leciutko cie zbrechtałem... Fajnie sobie tak czasem pozartowac na forum...
A po drugie ktos napisał ze jak ktos puszcza muze na shoutcacie to jest dj. Odpowiadam tak a jezeli on nie ma pojecia o shoutcast to niech sie nie wpier.... do tematu.. Widze ze ładnie macie garki poryte heuheueheuheuehue

>
>
>
>
>
>
>
>
Zapraszam na godz 9:30
>
>
>
>
>
>
www.radioarena.glt.pl ZAPRASZAM!!!!
[ Dodano: Pią Paź 06, 2006 18:50 ]
Tak ty masz neta 8000 no dobry zart . Własnie leciutko cie zbrechtałem... Fajnie sobie tak czasem pozartowac na forum...
A po drugie ktos napisał ze jak ktos puszcza muze na shoutcacie to jest dj. Odpowiadam tak a jezeli on nie ma pojecia o shoutcast to niech sie nie wpier.... do tematu.. Widze ze ładnie macie garki poryte heuheueheuheuehue
www.globalmax.pl - Lubin internet radio !
Żartem będzie zapewne radio, które pewnie przeżyje maksimum tydzień, "zbrechtać" możesz swoją inteligencję. Z drugiej strony ciekawi mnie "zaplecze" radia? jacyś sponsorzy? utrzymanie radia jest dość ciężkie, serwer z ciekawym łączem nie jest tani, zwłaszcza w .pl więc? czy to za trudne pytanie dla Ciebie wielki 15-latku?
Weteran

Serwer to jest pryszcz. Kasa jest o to sie nie martw...
Maniak

nie mówie ze nie wiesz ant moze akórat znasz sie na shoutcascie. Ja też nie jestem w tym fenomenem. Ale sam widzisz dopierdzielaja sie do mnie o ta strone zrobiłem taka jaka umiałem co ja na to poradze...
1) Radio nie działa;
2) Nie mów, że serwer to pryszcz itd. bo wypadałoby się przyznać że korzystacie z darmowej oferty http://stacja.fm - dzięki czemu - jak dla mnie bynajmniej - byłoby łatwiejsze zrozumienie tego, że mimo startu radia pojawia się błąd 401 i odsłuchanie czegokolwiek jest niemożliwe;
3) Gruby1991, nie unoś się honorem bo w tym miejscu bo nie ma po co. Założyłeś temat, po to aby przeprowadzić zdrowy dialog, a nie przekrzykiwać się czy obrażać wzajemnie, pamiętajcie o tym.
2) Nie mów, że serwer to pryszcz itd. bo wypadałoby się przyznać że korzystacie z darmowej oferty http://stacja.fm - dzięki czemu - jak dla mnie bynajmniej - byłoby łatwiejsze zrozumienie tego, że mimo startu radia pojawia się błąd 401 i odsłuchanie czegokolwiek jest niemożliwe;
3) Gruby1991, nie unoś się honorem bo w tym miejscu bo nie ma po co. Założyłeś temat, po to aby przeprowadzić zdrowy dialog, a nie przekrzykiwać się czy obrażać wzajemnie, pamiętajcie o tym.
Informacje
Google [Bot] » 1 gość