Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
AirSoftGun

Post autor: themoon »

Jezeli masz ochotę na dobrą zabawę to zapraszamy. Zostaw swoje namiary na forum lub na PW. Zrzeszamy osoby pełnoletnie. Zobaczysz, ocenisz, dowiesz się więcej o ASG.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

no to słucham, co to za impreza? i cóz to jest ASG.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

ASG=AirSoftGun. Jest to zabawa polegająca na wymianie kompozytu, a tak bardziej jasno-repliki broni palnej (sprężynowe, gazowe, elektryczne), z których strzela siękulkami z kompozytu. Bardzo dobra zabawa, nieco podobna do paintballa, ale znacznie od nej lepsza i bezpieczniejsza. I repliki wyglądająjak broń, a nie jak przeniesione z "Gwiezdnych Wojen" markery do paintballa. Więc jeżeli masz ochotę spędzić niedzielne popołudnie biegając z nami po lesie to zapraszamy. Replikę zawsze można pożyczyć na ten pierwszy raz. Natomiast trzeba pamiętać o okularach ochronnych-bez tego nikt nie zostanie dopuszczony do gry. Osoby zainteresowane prosze o maile na adres: w_l_o_c_h@op.pl lub PW. Ewentualnie kontakt do siebie w temacie, na pewno się odezwę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: maciejz3 »

Eh. Ja chętnie bym poszedł ale mam tylko jednego Desert Eagla i niepełnoletni jestem... :(
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

My tam z Turbo ostatnio próbujemy się zgadać na to ASG. Jest to bardzo dobre hobby :) Można się pobawić w wojsko i komandosów :D
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Po pierwsze-nie dla osób niepełnoletnich w ASG. Po drugie-jezeli ktoś jest zainteresowany to w niedzielę o godzinie 15.00 zapraszam na teren dawnego zalewu małomickiego.Najlepiej dojechać autobusem nr 8 lub 9 i wysiąść na przystanku Spacerowa III. Serdecznie wszystkich zapraszam.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM