Chciałbym zagospodarować mojemu 7 letniemu synowi czas po szkole. Macie jakieś propozycje? Wiecie o jakichś ciekawych zajęciach dla takiego dżentelmena?
Na angielski już chodzi, na treningi w Zagłębiu jeszcze za młody, w MDK-u remont.
Liczę na was!
Na angielski już chodzi, na treningi w Zagłębiu jeszcze za młody, w MDK-u remont.
Liczę na was!
Bywalec

Judo/Ju-Jitsu w SP4. Swietnie rozwija.
Tylko nie jestem pewnie czy nie za mlody bedzie, z tego co pamietam ja zaczynalem cos kolo 9 roku zycia
Tylko nie jestem pewnie czy nie za mlody bedzie, z tego co pamietam ja zaczynalem cos kolo 9 roku zycia
Szczerze mówiąc to jestem zaskoczony tal sporym zainteresowaniem przyszłością mojego pierworodnego 
Dzieki całkiem na poważnie.
Myslałem wcześniej o karate, ale odradza moja siostra która trenowała taekwon-do właśnie. Nawet w papę zarobiła na jakichś zawodach
Kto prowadzi treningi z ciekawości zapytam?
Dzieki całkiem na poważnie.
Myslałem wcześniej o karate, ale odradza moja siostra która trenowała taekwon-do właśnie. Nawet w papę zarobiła na jakichś zawodach
Weteran

roots.bloody.roots
roots.linux.roots
Weteran

Cóż za różnorodność i owocne zajęcie wolnego czasu.. Ciekawe czy rodzic postanawiając zrobić taki krok jest świadom, że jego pociecha ''wkręcając'' się w to będzie domownikiem przykutym do monitora..Jasio kup synowi Linuxa z kiosku + jakiś samouczek
na początek coś łatwego czyli na przykład OpenSUSE
Gdybym miał syna w takim wieku, pojachałbym z nim na ryby na te pare godzin. Albo gdzieś pośmigał na łudce, co kolwiek byle nie siedzieć w domu.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Weteran

z jednej strony robiac krok ku zaintereresowania zwiazanym w jaki kolwiek sposob z komputerami (programowanie, projektowanie, administrowanie ble ble ble etc. etc.) robi sie krok w strone lepszej przyszlosci dzieciaka, lepszej pracy .. ale chyba jednak szkoda tych swietnych lat dziecinstwa. tez mi sie wydaje, ze karate to cos co rozwinie go fizycznie, wzocni jego EGO i doda pewnosci siebie w zyciu , zlote cechy ;]!
Stały bywalec

Weteran

Stały bywalec

Siedmiolatka zajmujacego sie programowaniem dotąd nie spotkałam, co oczywiście nie oznacza, że takich dzieci nie ma
Mam nadzieję, że przedstawisz nam tak zdolna osobę i jej prace.
A co podpowiada mi moja ograniczona wyobraźnia? Dzieciak po zajeciach szkolnych, czyli po nauce CZYTANIA, PISANIA i LICZENIA (edukacja elementarna), powinien zająć się działalnością stricte odprężającą - sport, zajęcia artystyczne, itp.
A co podpowiada mi moja ograniczona wyobraźnia? Dzieciak po zajeciach szkolnych, czyli po nauce CZYTANIA, PISANIA i LICZENIA (edukacja elementarna), powinien zająć się działalnością stricte odprężającą - sport, zajęcia artystyczne, itp.

Weteran

przeciez takie samo stanowisko przyjalem, ze powinien zajac sie sportem.
dzieciaka projektujacego owszem, ale powiedz mi jak mam przedstawic osiagniecia i prace dzieciaka, ktore zaglebia sie w linuxie czy tez innych bajerkach?
[ Dodano: Nie 10 Wrz, 2006 21:56 ]
ale sie daje wpuscic w malini ;] koniec offtopicu !:) wracamy to littleJJ ;]
dzieciaka projektujacego owszem, ale powiedz mi jak mam przedstawic osiagniecia i prace dzieciaka, ktore zaglebia sie w linuxie czy tez innych bajerkach?
[ Dodano: Nie 10 Wrz, 2006 21:56 ]
ale sie daje wpuscic w malini ;] koniec offtopicu !:) wracamy to littleJJ ;]
JasioJasio, nie słuchaj zmaniaczonego Mariana, później będzie taki jak my, reszta maniakow inter-komputerowych 
Informacje
0 użytkowników » 2 gości