Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
a ja mam małe pytanko- czy można gdzieś w Lubinie pograć w siatkówke w czasie wakacji? tak, żeby nie trzeba było mieć własnej siatki? a może ktoś z Was ma siatkę i chciałby ją wypożyczyć na jakiś czas? 
Impossible is nothing! 
Witaj chciałabym sie nauczyc grac podstawy w piłke siatkowa zagrywka na pierwszym miejscu i potem wszystko po kolei ,kiedys mieszkałam w lubunie ale to było dawno. teraz szukam wszelakich sposobów azeby opanowac podstawy z siatkówki gdyz jet mi to potrzebe bardzo . chciałam zrobic kurs instruktorski ale nie ma chetnych na Awf wrocław a czas mnie goni pomyslałam ze wejde na jakies forum i jak ktos cos wspomni o siatkówce to spróbuje cos wspomniec Piszesz ze na wakacjach chcieliscie cos pograc czy teraz tez macie jakas druzyne i sobie pogrywacie czy ja mogłabym do was dołaczyc i na jakich zasadach. A moze znasz jakiegos instruktora najlepiej kobiete z piłki siatkowej która byłaby mi wstanie udzielic paru lekcji oczywiscie odpłatnie . jesli wiesz gdzie graja w lubinie w siatke cokolwiek na ten temat odpisz byłabym wdziecznastrasznie mi na tym zalezy pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz TESKA
Z powodu braku czasu już nie gramy... a co do instruktora- w Lubinie nie istnieje żaden klub siatkarski trenujący kobiety, chociaż obiło mi się o uszy, że bedzie powstawał. z tamtych plotek wynikało, że drużynę będzie prowadził jakis wf`ista z 3lo, gdzie miała być i pewnie jest klasa siatkarska. w zeszłym roku były treningi 2 razy w tygodniu na hali na składowej...
musiałabyś pogadać z jakimś wf`istą. bardziej pomóc Ci nie mogę.
musiałabyś pogadać z jakimś wf`istą. bardziej pomóc Ci nie mogę.
Impossible is nothing! 
Nowy(a) na forum

Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość