Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Co sądzicie o tańcu Belgijskim w 2LO? :aniol:S.O.S.
MEMT
pamietam jak taniec przeniosl sie z obozu matematycznego do 2 LO, jakies 2 lata temu 
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Hmm... Tez pamiętam Belgijski z pielgrzymek, ale . . .skąd TO się wogole w Polsce wzięło?
W przyszłym roku planujemy zorganizowac Taniec Belgijski na rynku, mamy nadzieje, że uda się zgromadzić kilka tysięcy ludziów. Co Wy sądzicie o tym pomyśle?? :aniol:S.O.S.
W przyszłym roku planujemy zorganizowac Taniec Belgijski na rynku, mamy nadzieje, że uda się zgromadzić kilka tysięcy ludziów. Co Wy sądzicie o tym pomyśle?? :aniol:S.O.S.
MEMT
No właśnie, najpierw wypadałoby, żeby ktoś doprowadził rynek do stanu użyteczności... Ale piszę się na to mimo wszystko:) A oprócz pielgrzymek to pamiętam, że tańczyliśmy to jeszcze w gimnazjum (w Salezjanie, w pierwszym roku jegoo istnienia), podobno jakiś ksiądz to do polski przywiózł, chyba nawet razem z brazylijskim, ale nazwiska nie pamiętam teraz...
belgijski wygina i brazylijski i poleczka i sing alleluja i zorba... ludzie zróbmy to w I lo!
w gim.4 to my z dziewczynami prowadziłyśmy taneczne przerwy i oprócz tych tańców dochodziła jeszcze cza-cza, rama-ja, walc i nawet polonez. jak coś to ja się pisze! 
a o belgijskim w II lo dowiedziałam się już po fakcie niestety.
a o belgijskim w II lo dowiedziałam się już po fakcie niestety.
Impossible is nothing! 
Maniak

Maniak

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość