Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

Kiedyś myślałem, że to dobrze, gdy ulica jest ciemna, mniejszy strach przed napaścią, zamaskować się można i w ogóle, ale teraz mam inne zdanie. Mieszkam na ul Mickiewicza a to naprawdę ulica cudów niewidów. Latarnie wokół mojego bloku są pogaszone (popaliły się czy co, nie mam pojęcia) i strach przechodzić chodnikami, ostatnio jacyś gnoje zaatakowali mojego ojca i mało co nie dostał od nich "przysłowiowego" wpier***u. Przez to, że te latarnie się nie świecą, nad całym parkingiem wisi ciemność, a w tej ciemności żyją złodzieje i okradają auta, odkąd pogasły te latarnie okradli już 3 auta, a jedyne światło jakie widać w pobliżu to 4 lampki świecące się na żłobku
to nawet śmieszne nie jest...
wanting to be someone else is a waste of person you are
Maniak

Nowy(a) na forum

no tak, z tym że nawet gdyby chcieli założyć kamery, to tak czy siak muszą to miejsce oświetlić jakoś, niech naprawią latarnie, wszystko będzie ok i ja będę spać spokojniej, bo powoli nie wyrabiam na grile do auta. będę jeszcze bardziej zdesperowany i też zacznę kraść, bo nie będzie mnie stać na gril i w ten sposób szerzy się zło pod postacią złodziejstwa na świecie, a w Polsce chyba najbardziej 
wanting to be someone else is a waste of person you are
Maniak

Weteran

jeśli ojciec jest w miarę krzepki to kup mu na początek pałkę teleskopową (gazrurka też ujdzie), dość skutecznie unieruchamia np. gnojów z nożami, itp. (gaz nie wystarczy, aczkolwiek może być przydatny)
a tak ogólnie przydałaby się jakaś inicjatywa, może jakaś straż obywatelska,
a może wystarczyłby monitoriing i wiecej patroli?
tak czy inaczej należy skutecznie wyeliminować meneli i podwórkowych debili,
to miasto dla nich? czy dla nas?
a tak ogólnie przydałaby się jakaś inicjatywa, może jakaś straż obywatelska,
a może wystarczyłby monitoriing i wiecej patroli?
tak czy inaczej należy skutecznie wyeliminować meneli i podwórkowych debili,
to miasto dla nich? czy dla nas?
Informacje
0 użytkowników » 1 gość