Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

pksiak pisze:aby zapewnic wygodniejszy dojazd do targowiska na łukasiwicza,oraz trasa,ma przez nie przejeżdzac
A będzie przejeżdżać przez stragan z mięsem, czy przez ten z odzieżą używaną? Zastanów się czasem jakie bzdury piszesz.
pksiak pisze:wydaje mi sie,ze z przylesia bedzie w jeżdzać na teraz górnicej szkoły i skrecac zaraz w prawo bo tam jest przejazd,ponadto ma byc ponoc przedłuzona do 1 w nocy.Od 1 wrzesnia linie 4 i 7 beda obsługiwane przez autobusy niskopodłogowe.
Nie znasz prawdziwej wersji to się nie wypowiadaj bo siejesz zbędny zamęt swoimi plotkami. W odpowiednim czasie wszystko zostanie opisane i ogłoszone oficjalnie. A te bajki o jeżdżeniu przez bazar to opowiadaj na forum Budki Suflera.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Nie prościej i zwyczajnie grzecznie surgeon było by napisać, że się myli i podać przyczynę? Jakiś nerwowy rocznik ...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

JasioJasio pisze:Nie prościej i zwyczajnie grzecznie surgeon było by napisać, że się myli i podać przyczynę? Jakiś nerwowy rocznik ...
A Ty jak zwykle nie w temacie... ręce opadają.

Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

W temacie nie, ja o kulturze wypowiedzi surgeon. Póki co mam prywatny środek lokomocji i aktualnie z publicznego korzystam sporadycznie. W jednym masz rację, ręce opadają ... ---------------------------- Nie piszę w kolejnym poście, by nie byc posądzonym o OT czy nabijanie licznika. surgeon

nie odwracaj kota ogonem, chodzi o Twoją wypowiedź, nie kogoś innego.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

JasioJasio pisze:W temacie nie, ja o kulturze wypowiedzi surgeon.
Kultura to była jak pksiak pisał "własne relacje" ze zlotu miłośników Budki Suflera. Ale bądź łaskaw nie prowokować mnie więcej do OT. Byłeś na wakacjach, przegapiłeś, Twoja "strata".

Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Urtanator »

I gdzie jest aktualny rozkład jazdy? Na przystanku? Bo na www go brak...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lieutenant »

na przystankach są...
czwórek od zakichania. tylko czekać, aż ul. Mickiewicza zacznie zdrowo pękać od nadmiernej eksploatacji. W piątki i soboty pierwszy autobus przejedzie nią po 5 rano, a ostatni o 1:30...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

ile jeszcze będzie aktualizowany rozkład na www?
Widok na zachód z ratusza - BEZCENNY
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pksiak »

Dziś odbywała sie kontrola na miejskiej z urzedu.Sprawdzano,czy kierowcy sa ubrani w słuzbowe ubrania,czy maja krawaty,oraz czy są włączone gadaczki(jesli nie to 5% potrącenia wypłaty kierowcy),wreście zaczeli sprawdzać PKS.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

pksiak pisze:czy są włączone gadaczki(jesli nie to 5% potrącenia wypłaty kierowcy)
Ciekawe, czy szanowna kontrol zauważyła że ta "gadaczka" mówi niegramatycznie? Mój poziom irytacji wzrasta, gdy słyszę "Komisja Edukacji Narodowej" zamiast "Komisji ...."
A poza tym mój poziom irytacji wzrosnie jutro maksymalnie, jezeli znów (3 raz z rzedu) nie podjedzie rano jedynka..
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

if_ona pisze:
pksiak pisze:czy są włączone gadaczki(jesli nie to 5% potrącenia wypłaty kierowcy)
Ciekawe, czy szanowna kontrol zauważyła że ta "gadaczka" mówi niegramatycznie? Mój poziom irytacji wzrasta, gdy słyszę "Komisja Edukacji Narodowej" zamiast "Komisji ...."
A poza tym mój poziom irytacji wzrosnie jutro maksymalnie, jezeli znów (3 raz z rzedu) nie podjedzie rano jedynka..
O tym, że autobusy perfidnie nie przyjeżdżają tak, jak to ma być w rozkładzie pisałem już jakiś czas temu. Im więcej skarg skierowanych do urzędu miasta tym lepiej. W takim przypadku zapisać nr linii, godzinę i dzień, w którym miało miesce takie zdarzenie i wysłać mejla do kontakt@um.lubin.pl
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

No i chyba będzie trzeba tak robić.. Bo jeżdzą jak chcą. ;/
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

Urtanator pisze:W takim przypadku zapisać nr linii, godzinę i dzień, w którym miało miesce takie zdarzenie i wysłać mejla do kontakt@um.lubin.pl
To sobie popiszę ;) oczywiście z PKSem też sobie porozmawiam.. ciekawe, czy ktoś zareaguje..
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pksiak »

if_ona pisze:To sobie popiszę ;) oczywiście z PKSem też sobie porozmawiam.. ciekawe, czy ktoś zareaguje..
Pisz do urzędu jako organizatora w Pksie i tak nic nie bedą sobie z tego robić

[ Dodano: Pon 11 Wrz, 2006 20:54 ]
jezeli znów (3 raz z rzedu) nie podjedzie rano jedynka..
Nie dziw sie,ale nieraz też jest tak,ze i 7,przyczyna prosta,maja za malo kierowców,następna dekada sie pozwalniała,bo niby niskie pensje(4,50 brutto za godzine),nieraz nawet dadzą na miejska kierowców z RJ,dzis i wczoraj na miejskiej jeździl nawet na lini 7 Jelcz L120.
Urbanator popieram najlepiej zróbmy zorganizowana petycje do urzędu i niech dalej ich kontrolują,im wiecej osób tym wiekszyb efekt.
If_ona do gadaczek to błąd jest w wyświetlaczach Pixelowskich,nie wiem czy ta babka,która nagrywała była dobra z polskiego,te sa w Karosach,Agorze,Citelisach i Jelczach,które nie miały wcześniej wyświetlaczy,tylko tasmy oraz 80113 i 80114,reszta ma R&G,w których męski gadacz mówi poprawnie komisji edukacji narodowej.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Bezpośredni telefon do składania skarg na działanie komunikacji miejskiej w urzędzie miasta 76 746 81 86 Oczywiście dzwonić tylko w normalnych godzinach urzedowania. Wklepałem w komórkę i już dzwonie, podając datę, godzinę o której miał jechać autobus, nr linii i przystanek. Porzadek musi być. Im częściej będziemy reagowali na złą jakość usług PKS Lubin tym lepiej dla nas.
Nie należy zapominać, że w przetargu na świadczenie uslugi przewozu w KM brało udział więcej firm, nie tylko PKS Lubin. Skoro wybrano PKS i leci dla nich kasa, to muszą się wywiązywać z ustalonych wcześniej warunków. A jak coś nie pasuje to dziękujemy i zapraszamy solidniejszą firmę. Dla kierowców sprawa punktualności powinna być podstawowym celem tak samo jak dla chirurga właściwe cięcie. Nauczmy tę firmę solidności.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM