Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Bywalec

Strona narazie zawieszona,bo yoyo robi jakieś ulepszenia na swoim serwisie i blokuje wszystkie strony,szukam jakis innych darmowych serwerów i może mniej awaryjnych,no cóż porządne serwery srogo kosztują.Urtanator pisze:Co jest ze stroną kmlubin.yoyo.pl? Od jakiegoś czasu nie działa. Jest jakiś nowy adres?
ovh.pl - darmowy pakiet za free, juz nie bede wymienial tego co google znajdzie pod zapytaniem 'darmowy hosting'
Stały bywalec

Stały bywalec

Maniak

Stały bywalec

Maniak

nie chodzi tu o bilety, ale o kupowanie używanych autobusów, są starsze, i droższe w utrzymaniu. co do cen biletów to masz racje sam to odczuwam, ale inne pks-y nie mają takich dobrych kontraktów z kghm-em jak nasz Lubiński pks. nie znam dokładnie sytuacji w pks lubin ale autobusy powinny być co najwyżej kilkuletnie (moim zdaniem).
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Niekoniecznie droższe w utrzymaniu, a za to na pewno tańsze w zakupie. A to się przekłada na ceny biletów.tomi pisze:nie chodzi tu o bilety, ale o kupowanie używanych autobusów, są starsze, i droższe w utrzymaniu.
Kilkuletnich też jest sporo.tomi pisze:nie znam dokładnie sytuacji w pks lubin ale autobusy powinny być co najwyżej kilkuletnie (moim zdaniem).
Maniak

nie chcesz mi chyba powiedzieć że autobus kilkuletni (około 10lat) jest tak samo "kosztożerny" jak nowy? płacisz raz więcej za to kożystasz i zyskujesz co dzień (choćby na paliwie), wątpie żeby to się przekładało na cene biletu bo to tylko chwilowy zysk.Niekoniecznie droższe w utrzymaniu, a za to na pewno tańsze w zakupie. A to się przekłada na ceny biletów.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Istne cacuszko....... Nie było wersji z większymi reflektorami?

MAN SR292
A tak z innej beczki, dzisiaj jadąc Karosą B 951E
doszły do moich uszu dźwięki paskudnego stukotu zawieszenia jednego z przednich kół, świadczącego o wadliwym działaniu (nawet na w miarę gładkim asfalcie). Wiem, że nasze ulice są tragiczne, ale żeby nowe autobusy tak szybko się psuły? Tandeta i nic więcej.

MAN SR292
A tak z innej beczki, dzisiaj jadąc Karosą B 951E
doszły do moich uszu dźwięki paskudnego stukotu zawieszenia jednego z przednich kół, świadczącego o wadliwym działaniu (nawet na w miarę gładkim asfalcie). Wiem, że nasze ulice są tragiczne, ale żeby nowe autobusy tak szybko się psuły? Tandeta i nic więcej.
Stały bywalec

Z tej burty to sa niemal identyczne pojazdy, aczkolwiek to raczej nie są SR tylko ÜL, a 292 to też nie wiadomo, bo nikt nie wie jaki mają silnik.Urtanator pisze:Istne cacuszko....... Nie było wersji z większymi reflektorami? MAN SR292
Co do Citelisów,to dostały juz wyświetlacze i kasowniki pixela,lecz ciągle stoja z czeskimi tablicami,nie wiem czy pks zarejestrował je już,czy jescze nie zamontowali ich.A jeszcze jedno od 1 września zmienia sie rownież rozkłady niktórych linii jak:4,4A,7. 4 ma ma miec zwiekszona częstotliwośc co kursowania co 15 minut,aby zapewnic wygodniejszy dojazd do targowiska na łukasiwicza,oraz trasa,ma przez nie przejeżdzac,wydaje mi sie,ze z przylesia bedzie w jeżdzać na teraz górnicej szkoły i skrecac zaraz w prawo bo tam jest przejazd,ponadto ma byc ponoc przedłuzona do 1 w nocy.Od 1 wrzesnia linie 4 i 7 beda obsługiwane przez autobusy niskopodłogowe.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość