Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Administrator

Jak w topicu. Jaki Antywir wedlug was jest najlepszy ? 

Nowy(a) na forum

NOD 32 moim zdaniem
Przedsiadłem się na niego po długim korzystaniu z produktów Symanteca. Może są to dobre programy, ale są niepotrzebnie skomplikowane i żrą niepotrzebnie dużo pamięci. Nortony były dobre, ale do wersji 2003.
Po przesiadce na noda odczółem pewien wzrost wydajności (a mam OC Bartona 3400+ i 768Mb ramu CL2 400Mhz) a skuteczność podobna.
Do kompletu z nodem proponuje Outpost Firewall (którym zastąpiłem w tym samym czasie Personal Firewalla).
Przedsiadłem się na niego po długim korzystaniu z produktów Symanteca. Może są to dobre programy, ale są niepotrzebnie skomplikowane i żrą niepotrzebnie dużo pamięci. Nortony były dobre, ale do wersji 2003.
Po przesiadce na noda odczółem pewien wzrost wydajności (a mam OC Bartona 3400+ i 768Mb ramu CL2 400Mhz) a skuteczność podobna.
Do kompletu z nodem proponuje Outpost Firewall (którym zastąpiłem w tym samym czasie Personal Firewalla).
Kaspersky Anti-Virus u mnie zdaje egzamin. Ni epotrzebuje nic wiecej, wykrywa co ma wykrywac i zasobow przesadnie nie zzera.
Nowy(a) na forum

Maniak

Stały bywalec

Administrator

Junglos, jaka masz wersje?
Administrator

nod32 jak dla mnie.
Ja używam v6.0.0.299.FINAL jedyne kiedy zzera troche zasobow, to przy skanowaniu jakiegos duzego (< 700mb) plikuJunglos pisze:kaspersky 5.0.527 - mialem narazie nic niemam bo after format
Nowy(a) na forum

kaspersky sie sprawdzil aktualnie testuje nod i spisuje sie bdb 
Informacje
0 użytkowników » 2 gości